Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ez a modell volt a kerék tesztben a 2008,első programos.
jaj nekem már 2kiló felett esik le a fejemről a bukó...
na majd az újra kíváncsi leszek hogy áll a fejemen, ezt te jobban tapasztaltad zx-r...gondolom nincs vele semmi bajod
Jó nagyon a cikk tényleg!
Persze nem csak mert a bömi győzött...
pl.:
200 körül lesz a kawa!
Az meg teljesen hülyeség, h hátrabaszós. Ki lehet vele menni a világból. Csuklófüggő!
jövőre zozó is jó lesz már rá...már a szezon végén is kezdtem érezni mikor meg hogy kapkodja a fejét
A Kawa erősebb nem hinném hogy lesz,nekik a leadáson kellene dolgozni! Volt egy teszt a superbikében tapasztalt pilóták keresték a legjobb 1 kerék motort(drz,b-king,gsx-r 600,ktm,stb) a zx-10-el mindenki fosot menni,mert hátraba..ósnak titulálták a hirtelen telj. miatt!
Egy Japán teszten a bömös s..rna be!
és ez még a régebbi! kíváncsi leszek az új megfingatja-e majd a bmw-t
ez tényleg jó! A tizedes oda tette magát! Kíváncsi vagyok az újra!
Vigyek krampylányokat hogy megvédjenek?
hali!
kevés jó cikket ovlastam még, de ez az!
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/1000-es-sportmotor-osszehasonli
to-gyorsasagi-teszt
Cimbik! Esetleg nincs valakinek letöltve 2010-es frissítésű iGO 8.3 full EU térkép?
nem tudom félek
Szerintem meg seráfütty! Nem is volt semmi...
Egy nosztalgiaest keretében megbeszélhetnénk Móninál pénteken
Ki van benne?
Bocsi srácok a szombatért de sok volt a pálesz és képeket ne rakjatok már fell kösszi
Oksa!Én is most vettem pár kis télapót meg cukrot. Ja,meg volt télapó hátizsák is Próbáljunk eredetiek lenni
Jani papó jól mondod én is szerztem be egy kis szalon cukrot
Ja bocsi elfelejtetem le meni de majd holnap
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-4328385
ha érdekli akkor írjon üzenetet és megbeszéljük.
Köszi
Sziasztok! Tetszik a Mikulásfelvonulás ötlete :) Ha valaki csinál egy plakátot, kitesszük a boltban, hátha még többen látják és mennek el! ShowBike
Figyelj Gyufa!Mala kezdte szervezni és úgy van, hogy 5.-én vasárnap 12.00-kor a "Násánál" gyülekezünk!Remélem tudod miről beszélünk?Megjelenés csakis Télapóruhában! !Köbcenti nem számít.Robogósokra is számítunk!Nekem lenne annyi hozzáfűznivalóm,hogy mindenki tegyen már be a zsákjába(vagy zsebébe), néhány szaloncukrot,vagy kis csokit,hogy ne maradjunk szégyenbe,ha kisgyerkőcökkel találkozunk-osztogathassunk nekik! Biztos nagyon örülnének neki! Meg egy jó gesztus is szerintem és hátha még a szülőknek is tetszene! - nem ítélnének el bennünket annyian.Talán Na ki mit szól hozzá?