Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel tudsz már este is motorozni.
Rövid távon üzemanyagmegtakarítás, hosszú távon: henger, hengerfej, dugók, AC-pumpa CSERE.
Ez aztán az éjszakai program
~2.5 óra
Te beszélsz?
És még én álmodom furcsákat
Hali!

Visszacsaptad az idomokat? Mennyi idő volt?
Jó reggelt!
Sziasztok!
Én kutyummal sétéltam fél 12-kor,túl pizzáztuk magunkat....
Te milyen furcsa dolgokrol almodozol?
en ejjel valami urhajos szornnyel kuzdottem, es meg valami szornyu ruhavasarlasba is belebonyolodtam, az nem volt olyan jo
allitolag lassan tenyleg ideer a tavasz es jobb ido lesz, hogy lehessen menni motorozni kicsit!
Kicsit sok lett az l
Még korán van nekem is.
Én a Hősök c. filmet nézve állmodoztam, milyen jó lenne magamat
teleportálni valami meleg éghajlatú kanyargós helyre
Joreggelt!

Biztos valaki levette a cipojet
esetleg ilyen hatassal volt mindenkire Ace Ventura....
Reggelt!
Tegnap este nyolc óta semmi?!?
Mi volt Pesten atomcsapás?
Léptem!
Jóccakát!
Akkor gondolom van benne E betű

Kutykuty is odavolt anno a fűért,de a legkirályabb kajája a saláta volt Elég volt megcsörgetni a zacskót, azonnal kétlábra állt, és eszement visongásba kezdett
Meghalt anya cicája és lepateroltuk neki a két vérszomjas tengeripiget,azota tiszta terrorban tartják anyát,folyton visitanak neki a fris fűért.
Anyu meg olyan hogy idézem(szegény malackák biztos éhessek)és szalad és szedi nekik a kertben a friss fűvet.
Régen a mamicica csinálta ugyanezt csak ö hajnali háromkor találta ki mindíg hogy kimegy,aztán félora mulva meg nyávogott az ajtó elött hogy visszajön.
Koszonom
Sajnálom....
Borsoka!
Köszke!Tutik a képek!
Nekem is volt 2 Egyik Kutykuty a másik Böbe volt Kutykutynak daganat nőtt a fenekén, és el kellett altatnom Böbe meg öreg volt, és távozott az örök rágcsáló mezőkre
Nekem Dobi..
Majdnem mindenkinek van tengerimalaca ugy látszik, ez a motorosok kedvec állatkája
Töti!Megyek rá!
Köszi mindkettötöket megjelöltelek