- Drágám - szól a férj a feleségnek - szeretnél egy hatalmas, kék, sok-sok lóerős, autóban utazni, amelyet nem kell vezetni, mert sofőr is van hozzá?
- Igen, igen az nagyszerű lenne!
- Akkor gyere, szálljunk fel a buszra!
Ne nevettess Le fogom tenni a B-s jogsit, aztán nem fogok többet pofára esni
Komolyan: az elmúlt egy hét alatt annyit mérgelődtem a BKV miatt, mint egész évben
Dugó, áramkimaradás miatti késések mindenhonnét, paraszt, állandóan mindenért morgó utasok, hülye ellenőrök, stb...
Az nekem mindegy, hogy kiasutó vagy dömper
A lényeg az, hogy véletlenül se kerüljek dugóba, mert tegnap is megszívtam, sőt majdnem verekednem kellett a 106-os buszon
Ne menjetek a Szentendrei úton se kifelé, se beféle, bár befelé állítólag nem lehet jönni.
Békásmegyernél qva nagy baleset történt, és mindkét irányban lezárták a forgalmat, se ki, se be. hatalmas dugó van. Egy 2 tonnás vasszállító teherkocsival vagy mivel, ütközött egy személyautó, és most ezt próbálják meg eltenni az útból...
De Hogy pontosan mikor még nem tudom, fel kell hívnom az oktatót...mert ugye ő nem szólna nekem De persze igyekszem minél hamarabb :]] A hólapátolást meg apukám intézi mivel reggelente neki az érdeke először hogy hómentes legyen az út a garázstól a kapuig
Esélytelen, hogy ott motorozzunk.
link