...hát az enyémet már több mint 1 éve taposom, ott már esedékes a futóműcsere, de BTündér most kapta tőlem, az övét még koptathatod... ...ha odaadja...
Nekem határozottan tetszik! Fekvőtámasz motorral a hátadon, vagy oldalra döntéd, felállitás kitűnő combizomra
lekellene mennem a garázsba megjáratni picit, mert rég hallottam dorombolni
tavaszra szabadalmaztatom... ennyi embernek ott van kihasználatlanul a motorja télen is... ha mindenki tolná naponta a garázs körül 10 kört a motorját nem lenne ruhaméret probléma
mondjuk hülyeség, de ha Norbi módszer meg Szandra titok meg ilyenek "életképesek"...
lányok... aki nem fér bele a bőrruciba az tavasszal motoros fogyókúra keretein belül sziszifuszi motortolásba kell kezdjen majd, amíg nem lesz passzentos megint a ruha
és még benzint is spóroltok... egyre jobban tetszik az ötlet.... a végén az én motorom kell toljátok
Sziasztok!
Dejó valakinek, én fogytam 3 kilót karácsony alatt , tegnap meg annyit sütit zabáltam hogy fájt a hasam , nemsokára megyek halászlevezni
ui: elfogyott a süti
fiu szoltan tobbet ersz=fiu,szótlan többet érsz
de tényleg a blah,blah,blahblah,blah kategória
forditok: jobb lett volna mindenkinek, ha befogod a szadat. eeeeerteeeeed maaaaaar
De nem jöttem rá.......
esetleg keress ra erre. a google a baratod
lekellene mennem a garázsba megjáratni picit, mert rég hallottam dorombolni
mondjuk hülyeség, de ha Norbi módszer meg Szandra titok meg ilyenek "életképesek"...
2. senki sem szólt hozzád, Borsó ezt is értette
és még benzint is spóroltok... egyre jobban tetszik az ötlet.... a végén az én motorom kell toljátok
Persze, hogy örült...legalábbis azt hiszem! Nagyon kafa lett, majd biztos megmutatja!
Dejó valakinek, én fogytam 3 kilót karácsony alatt , tegnap meg annyit sütit zabáltam hogy fájt a hasam , nemsokára megyek halászlevezni
ui: elfogyott a süti
Büszke vagy rám?
a zapukam a zideges. legalabbis asszem
sikerult neked is betegre enni magadat karacsonykor?