Jah mitom volt csak most bekerült egy kereskedésbe és árukljuk most meg a zxr -el járkálok hát van róla képem de nem igazán jók mert sötét van de lehet hogy felrakok egyett.
MR2T ugyanazt csinálja amit minden honlapon, minden topikba, SZÉRQRJA AZT!
Ménemhagyod már az idióta mentalitásodat....KURVAUNALMAS!!!!!Minden topik televan szarva a baromságoddal.......
Mr 2ütem és pajtásai akik ócsárólják ezt a jó motort!
Na csá hogy felvilágosítsalak képzeld a napokban vettem egy Kawasaki Zxr 250-et az enyém biztos hogy 52Le mert volt is teljesítmény mérésen és képzeld az enyém 200-at megy mert a napokban mértük és egy kocsi jött utánnam egy 607-es peugeot. Na szóval te maradjál a 2T motoroknál amikhez értelmeset is hozzá tudsz szólni . És ezek biztos adatok a műszerek nem csalnak és te még nem gyorsultál egy ilyen géppel úgyhogy semmilyen véleményed nem lehet róla. Tudod mit jelent a 19 ezres fordulat kisfiam azt hogy egyesbe 90Km/h megy. Mégegyszer szóval miért ilyen motorom van csak tudom hogy megy.
En tudom,elolvastam! :) bar az elottem hozzaszolo ZXR 250-re mondta.
Nekem is mutathat ora 250-et,attol meg nem agy annyit.
2hengeres szaros 400-as 4T Orul ha megy 170-et azzal az idommal.
Az a két cső nem a tankba megy bele hanem a légszűrőházba Egyébként SSP400ban versenyzők le szokták kötni... Szóval nem igazán hatásos.
Amúgy a ZXR250nél ilyen 200ak-ról ne nagyon beszéljetek
Ménemhagyod már az idióta mentalitásodat....KURVAUNALMAS!!!!!Minden topik televan szarva a baromságoddal.......
Na csá hogy felvilágosítsalak képzeld a napokban vettem egy Kawasaki Zxr 250-et az enyém biztos hogy 52Le mert volt is teljesítmény mérésen és képzeld az enyém 200-at megy mert a napokban mértük és egy kocsi jött utánnam egy 607-es peugeot. Na szóval te maradjál a 2T motoroknál amikhez értelmeset is hozzá tudsz szólni . És ezek biztos adatok a műszerek nem csalnak és te még nem gyorsultál egy ilyen géppel úgyhogy semmilyen véleményed nem lehet róla. Tudod mit jelent a 19 ezres fordulat kisfiam azt hogy egyesbe 90Km/h megy. Mégegyszer szóval miért ilyen motorom van csak tudom hogy megy.
a neger boxolokat sem eresztik ossze a nagyobb sulyu feher boxoloval
Nekem is mutathat ora 250-et,attol meg nem agy annyit.
2hengeres szaros 400-as 4T Orul ha megy 170-et azzal az idommal.
Amúgy a ZXR250nél ilyen 200ak-ról ne nagyon beszéljetek
NA picit lazítsd Zoli, sokleszez:D