az tény hogy kívülről mulatságos volt de szerintem csak azért szart be mert egy búzaszem se fért volna fel neki
A hétórásiba hol mentél , indulásnál láttalak utána tökölt előttem két gyerek mert nem bőr ruhába voltak addig a ti sorotok meg folyamatosan gurult. próbáltam ismerőst keresni de sehol senki
az nem a kawa volt hanem a haverja amikor elvitte utas motorozásra Jimyvel fent röhögtünk mert még a célegyenes végén beszúrtak és meg előztek egy másikat
Bas köszi a linket ,na ez a jó reklám.
És a nap mondása: Kékvér- hányan voltunk fent a pályán
Zozo- kb 50 en
Kékvér - és hol voltak a többiek?
Az egészről tudni kell hogy Kékvér indult elsőnek én meg harmadiknak.
Volt ám önbizalmunk.
Ráadásul amikor lejöttünk meg kérdeztem a regisztrációs kislányt hogy a lassú csoport megy még egy kört? Azt mondta hogy nem ,de a haladóknál még van három hely és abból kettőt kaptunk , úgy hogy még egyszer felmehettünk
Szasztok!
Majd este felrakom a képeket,amiket csináltam,most meló van,sajna.
Tegnap kiba...meleg volt ránk,de k...va jó volt megint kanyarogni a jó öreg ringen,megérte!
A hétórásiba hol mentél , indulásnál láttalak utána tökölt előttem két gyerek mert nem bőr ruhába voltak addig a ti sorotok meg folyamatosan gurult. próbáltam ismerőst keresni de sehol senki
http://www.vatera.hu/listings/...
És a nap mondása: Kékvér- hányan voltunk fent a pályán
Zozo- kb 50 en
Kékvér - és hol voltak a többiek?
Az egészről tudni kell hogy Kékvér indult elsőnek én meg harmadiknak.
Volt ám önbizalmunk.
Ráadásul amikor lejöttünk meg kérdeztem a regisztrációs kislányt hogy a lassú csoport megy még egy kört? Azt mondta hogy nem ,de a haladóknál még van három hely és abból kettőt kaptunk , úgy hogy még egyszer felmehettünk
Majd este felrakom a képeket,amiket csináltam,most meló van,sajna.
Tegnap kiba...meleg volt ránk,de k...va jó volt megint kanyarogni a jó öreg ringen,megérte!