Oh be gyönyöjű
Nem gondoltam volna, hogy ez valaha is elkészűl
mire kanári eladta az övét az enyémet meg rommá törették velem aDDIGRA KÉSZ LETT A CSAPAT 3-ik BORDÓJA
Fazihoz minden képp ezzel gyere Hasonlóan fasza állapotban volt az enyém is
Mondjuk a remér takarónál egy idomcsavar hiányzik a tanknál
és egy kutyagumin is áttoltad a gépet, ez a második képen látszik
Hát ha holnap kibírja a 80 km-t oda vissza akkor igen! Az 5 év alatt ma mentem vele elöszôr utcán! Elég fura volt! Még biztos állitanom kell a karbin mert alapjáraton nem az igazi! 6 ezer fölé még nem forgattam! Csak ovatosan mert még jaratós! Sokat állt! 8 évet!
nagyvas.hu
Japán gyártmányú kiváló alapanyagokból készített telszkóp szimmering. Katalógusunk a gyárival megegyező méretű szimeringet ajánlja, ha nem találod a motorod az adatbázisban, de tudod a méretet, a terméklistából választhatsz.
Két rugós kivitel
Mérete: 46x58x10.5
Mennyi ideig jára motor eldölve? Mekkora fordulatszamon? Mert egy haverom is így járt a kilencessel csak neki kilyukadt a generátor dekli és elfolyt az olaj!Neki sem volt olajnyomás! Azt hittük a gomba szart be, de nem! A nyugvo csapágyak rásültek a fötengelyre és megforogtak a blokkban!Csak blokkcserével javítható! Tekerjetek be egy nyomásmérô orát a gomba helyére és ha akkor sincs nyomás akkor elkezdhetsz aggodni!A blokkot szét kell húzni!
ha nem kerreg a motor járás közben,akkor valami bizti,gomba,jeladó főtt meg vagy valami kábel le csuszott......ha kerreg és kótog akkor ne is járazsd.......baj van
Helló sziasztok!
Van egy Zx9-esem, és sikeresen eldöntöttem a jobb oldalára és elment ez olajnyomásom. A motor járt mikor eldőlt álltó helyben. Levettük a kartert alul a csövek a helyükön vannak a szűrőtölcsér is a helyén van. Elvileg a szivattyú is forog mert a vízpumpa lapát forgott és ugye egy tengelyen vannak. Valakinek esetleg lenne valamilyen ötlete vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Hátha kipróbálom egy 10-12 sör után a közeli M6-on mi a vége
Végre volt a sok xar honda után egy jó motorod
Nem gondoltam volna, hogy ez valaha is elkészűl
mire kanári eladta az övét az enyémet meg rommá törették velem aDDIGRA KÉSZ LETT A CSAPAT 3-ik BORDÓJA
Fazihoz minden képp ezzel gyere Hasonlóan fasza állapotban volt az enyém is
Mondjuk a remér takarónál egy idomcsavar hiányzik a tanknál
és egy kutyagumin is áttoltad a gépet, ez a második képen látszik
Szabin vagytok?
Japán gyártmányú kiváló alapanyagokból készített telszkóp szimmering. Katalógusunk a gyárival megegyező méretű szimeringet ajánlja, ha nem találod a motorod az adatbázisban, de tudod a méretet, a terméklistából választhatsz.
Két rugós kivitel
Mérete: 46x58x10.5
vagy az asszonyok le tiltanak benneteket?
Van egy Zx9-esem, és sikeresen eldöntöttem a jobb oldalára és elment ez olajnyomásom. A motor járt mikor eldőlt álltó helyben. Levettük a kartert alul a csövek a helyükön vannak a szűrőtölcsér is a helyén van. Elvileg a szivattyú is forog mert a vízpumpa lapát forgott és ugye egy tengelyen vannak. Valakinek esetleg lenne valamilyen ötlete vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a segítségeteket.