én szeretem a Jimyt de azért meg utálom hogy mindig igaza van ha tanácsot kérek tőle volt már hogy lebeszélt 12-es ről és milyen igaza vót a vén pipásnak
Én már láttam képet Bogyeszről, és nem fogok elszaladni. Ha az a csaj elszaladt, akkor jobb is úgy.
A férfi nemnél egyébként sem az számít elsősorban, hogy hogy néz ki valaki. A külső és az anyag leginkább a mai világ betegsége. Egy férfi esetében sokkal többet számít, hogy férfi tud-e maradni vagy papucs lesz belőle, és hogy hogy tud bánni egy nővel.
Én imádom Bogyeszt , felrakhatsz róla akármennyi képet.
Nyár elején írogatott ide egy hölgy, nagy volt a szerelem a bogyesz és közte, míg nem tettünk fel képet a bogyeszről.
Azóta nem halottunk a hölgy felől.
szia fél óra alatt végeztem velük semmi bonyolult nincs benne már csak a helyére kell tenni a blokkot és ha nem főzi a vizet,nem törik a gyürü,nem csattog a csapágy.....................akko jó munkát végeztem
A férfi nemnél egyébként sem az számít elsősorban, hogy hogy néz ki valaki. A külső és az anyag leginkább a mai világ betegsége. Egy férfi esetében sokkal többet számít, hogy férfi tud-e maradni vagy papucs lesz belőle, és hogy hogy tud bánni egy nővel.
Én imádom Bogyeszt , felrakhatsz róla akármennyi képet.
Azóta nem halottunk a hölgy felől.