Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jimy remélem hozod azt a sok barátodat akiket most szereztél a sportmotoron
Van búvár ruhám, és esőben is lehet motorozni, enni, lerészegedni, ni, hányni, ni ni ni ni.................
Nini.
vizi bulilesz vizi buziknak
jó reggelt
Bogyó lesz buli, vagy elmossa az eső?
sziasztok ...széles utat mkinek...Pipike pusza ..hogy vagy tegnap beszéltem Fazival láttam a képeket :(
Te tettél ilyenné...................
Úgy látom Jimy barátokat gyűjtesz az üzenőfalon

Menj már a büdös picsába ezekkel a videókkal, te aberrált lelkisérült botsáska faszkalap! Minden kurva nap vmi agyhalott csicskajancsi ilyeneket tesz fel, és örömködik, hogy milyen jó fej! ki kiváncsi az ilyen beteg faszságokra te poratka? Ha erre vered a faszod, azt csináld otthon, és ne oszd meg itt, ahol a 8 éves gyerektől, a kislányokig minden van. De 32 évesen én se szívesen nézem az ilyet! Tényleg minden nap kell egy lefejezős, gyilkolós szarság? Apád molesztált gyerekkorodban, vagy mi? | előzmény
jimy_Lszeptember 7. 18:48 válasz erreEz rosszabb mint a kutya hajigálós.
666
Jó reggelt!
Igen így jó lesz kivételesen jó az időpont is, tehát a tartalmi és formai követelményeknek megfelel drága Eras
Elég nehezen jegyezted meg
Te gondolom te a "gyönge képességű, de igyekvő" kategóriához tartozol...
3-ik
na,, ezt is szoktam csinálni de túl sok a besúgó ezért inkább kibírom,de a cigi hiányzik már mennék nagyon kifelé
vagyok
jaj má te kis te minnyá jövök kávé pill....
na nálunk nincs ilyen űrtechnika .itt vagy bejön a főnök hamarabb,vagy nem .de kit érdekel .ha lenne kártya akkor az egy embernél lenne az összes,aki mindenkiért lehúzná időben .
de jó neked,sajna én nem tudok nekem csekkolni kell,külömben faszolok,az alapján vagy elszámolva
az,h hazamehetsz egy órával hamarabb ,én tuti lelépek
na és mi lett volna a bon.?mert akkó engem illetik meg
ez a munkám,h a shortmotort figyelllyem ,az első hejért bónusz is járt volna .
hmm na akkó dógozzá ne számítógépezzé
nem én éjszakás
te is éccakás vagy?
Remélem így Pipi barátomnak is megfelel.
te kis szőrszálhasogató