és mielőtt elmondaná valaki hogy figyelik a sportmotort és majd vasra huznak:a jo édes kurvaannyát bassza meg Bajnai Gordon miniszterelnök és a vele egy követ fújó összes fasszopó miniszter és állambácsi és mind aki törvénythoz és aki próbál megfojtani és ellehetetleníteni-ezúton üzenem hogy nem fog menni baszadékok,mert szarok vagyto-fosok olyanok mint amit ma szartam ki és örömmel lehuztam a klotyón-na olyanok vagytok egytől egyig és anyátoknak inkább le kellett volna nyelni titeket folyékony formában amíg lehetett.pusztuljon mind! na...
mostmár nincs annyi bajom..jöhet a következő kör.
nekem ez tetszik benne: A pasi –ha motorra ül – táltosra ül. Megbabonázzák a lába közé szorított lóerők, és olyankor a világ királyának érezheti magát.
ez tetszik benne a legjobban:
" Nem moshatod le, nem rakhatsz rá csingilingiket a kormányára és nem ülhetsz rá csak úgy, még akkor sem, ha van vizsgád. Ha motor kell, vegyél magadnak sajátot, de az Ő motorját hagyd szépen békén!"
Ez azért vicces mert én rakok a kormányra díszeket
mostmár nincs annyi bajom..jöhet a következő kör.
Mi van Joe? póker?
" Nem moshatod le, nem rakhatsz rá csingilingiket a kormányára és nem ülhetsz rá csak úgy, még akkor sem, ha van vizsgád. Ha motor kell, vegyél magadnak sajátot, de az Ő motorját hagyd szépen békén!"
Ez azért vicces mert én rakok a kormányra díszeket