Akkor is elfelejtem!
Ne hívogass te engem 6-kor!
Ha az indulás pillanatában a kezembe adod, akkor sem biztos, hogy oda ér ahová vinnem kell.
Nem ígérek meg semmit, mert nem tudom garantálni. Mindig mindent elfelejtek.
éás ugy vezetnek baszod.....
pl vezet az a néger is aki 4 hete még az életéért küzdött mert kergette a szavannán az oroszlán....na ez most itt autót vezet..és csodálkozik hogy baszod itt mindenkinek van ennivalója és színes ruhája..nem hogy pénz meg autó....neeem.ennivaló baszod...ez itt olyan hely mnt a mars..500 féle náció egyébként nagy ivben szarva egymásra...és vannak jó sötét népes sikátorok is..és itt csak akkor tünsz fel ha normális vagy a hülyéket nem venni észre..szóval kedvemre való hely..
felvétel van hát...ha jo leszel akkor nem kurják meg szekrénnyi négerek egyébként nem kis fasszal a segged..csajok vannak neked valók.még röfögnek is..
navégre!
tiszta izom az agyam is hogyne bírnám el
mi az newság odakünn? ír-ak-ba?
igaz e h prostituált vagy? és van e felvétel egy izmos srácnak?(nem én!)
de ennek sosem örülsz
Ne hívogass te engem 6-kor!
Ha az indulás pillanatában a kezembe adod, akkor sem biztos, hogy oda ér ahová vinnem kell.
Nem ígérek meg semmit, mert nem tudom garantálni. Mindig mindent elfelejtek.
http://www.idokep.hu/
akkor reggel,6 kor hívlak ezügyben
el fogom felejteni 100%
pl vezet az a néger is aki 4 hete még az életéért küzdött mert kergette a szavannán az oroszlán....na ez most itt autót vezet..és csodálkozik hogy baszod itt mindenkinek van ennivalója és színes ruhája..nem hogy pénz meg autó....neeem.ennivaló baszod...ez itt olyan hely mnt a mars..500 féle náció egyébként nagy ivben szarva egymásra...és vannak jó sötét népes sikátorok is..és itt csak akkor tünsz fel ha normális vagy a hülyéket nem venni észre..szóval kedvemre való hely..
jóvan akkor majd! ügyes legyél! gazdagon térj vissza!
nincsenek gazdag barátaim jó lenne 1
tiszta izom az agyam is hogyne bírnám el
mi az newság odakünn? ír-ak-ba?
igaz e h prostituált vagy? és van e felvétel egy izmos srácnak?(nem én!)
hozzád vágjam muját?