jaa nem úgy értettem. Szerintem úgy legyen, hogy megbeszéljük hogy például a fejidomon legyen a kalocsai minta,és akkor azon belül mindenki magának helyezi el,tervezi meg,hogy milyen legyen. azt is lehet,hogy nézünk netről pár mintát ,és mindenki megmondja, hogy neki melyik kell(azt hogy hova lesz rakva,az megint csak majd az dönti el,aki felragasztja), és amikor Betti vagy én megyünk matricázni,akkor csináltatunk ,amennyi kell ! na mit szóltok ?
én kiötlöttem,hogy is fog megjelenni a kalocsai minta a motoromon,de ez is titok marad lenne egy kérdésem: ülésszivacsot honnan szereztetek,mert én néztem ezer helyen,mégsem találtam sehol.
apa motorját Baján csinálták, ha megyünk Bajára akkor rákérdezünk a dolgokra,mert az enyém is érdekelne,de Dávid tudja elvileg a telefonszámát. én benne vagyok az egyenmintában,de akkor beszéljük meg hogy a motor melyik részére legyen. esetleg a fejidom ? akinek van lámpája annak a lámpa köré (gixxerekre gondolok) :))
Szabin, köszi az ötletet, majd megfontotom, nem is rossz... lehetsz a dizájnerem, csak arra vagyok kíváncsi hogy ezt ki fogja nekem matricából legyártani? A tiédre is kíváncsi vagyok már nagyon! :)
majd ha készen lesz a motorom,akkor csinálok egy nicknevet magamnak,mert fel akarom majd pakolni a képeket igen,a Ducati 2 hengeres maradt Betty,ha nőneműként születtem volna meg,akkor elgondolkoznék egy fehér alapon kalocsai mintás motoron akár úgy is lehetne,hogy a kalocsai minta a világoskék különböző árnyalataiból lenne megcsinálva ja és a minta nem apróban,hanem nagyban lenne (Szabin voltam)
De szerintem az anyukád sokkal jobb ülést tudna neked csinálni.
én benn vagyok.
max 300000ft
Kérd meg töltse fel!
Ne csak magának tartogassa.
Hogy tudnám megszerezni azokat a fotókat? :)
várok
szerintem nagyon jó ötlet!