Én erőnlét megtartó felkészülési edzést akarok csinálni, nem gyúrni eszetlenül.....
Szeretném ha az állóképességem olyan szintre emelkedne amilyet elképzeltem! Nekem annyi elég!
Vagyis ha reggel 6-kor felülök a motorra és este 11-ig tépem a szarvát terepen és közben max 3-szor állok meg, és nem halok meg közben és ezt végig tudom úgy csinálni, hogy a hét 7 napjából végig minden nap.........na akkor jó lesz!
Hát minek ha a gázt is lehet húzni
hát nekem meg arra a 20 percre kell ráfeküdnöm..hogy miután kigurulok a depóba,ne pajszerrel keljen leszedni az ujjaimat a kormányról
Készülünk Drágaságommal egy nagyon nagy megmérettetésre ahol az állóképesség nélkül az ember könnyen elpatkol!
De ez még titok!
Lassacskán veszélytelenek lesznek!
végülis,nekem is csak erőnlét kéne..meg ledobni pár kilócskát...mondjuk 20at minimum...
Én erőnlét megtartó felkészülési edzést akarok csinálni, nem gyúrni eszetlenül.....
Szeretném ha az állóképességem olyan szintre emelkedne amilyet elképzeltem! Nekem annyi elég!
Vagyis ha reggel 6-kor felülök a motorra és este 11-ig tépem a szarvát terepen és közben max 3-szor állok meg, és nem halok meg közben és ezt végig tudom úgy csinálni, hogy a hét 7 napjából végig minden nap.........na akkor jó lesz!
Nászinszpesöl...
Az többet jelent mindennél!
Nem kell a kockás has?
Idővel kevés lesz az 1 óra. . .
amikor jártam akkor 2 órát voltunk.
szombaton is...
tudod milyen volt egy péntek este után felkelni és 11 kor emelgetni?
haláááááááááááááááj
Oksa, leszek is!
Röfff
1 óra és hali!