nem venni szeretnék hanem eladni és van 2rokonom is 2különböző banknál csak lövésem sincs hoyg ez hogy működik (szerintem ez úgy működhet hogy ha vaalki megveszei hitelre a mocimat akkor bank kifizet engem és utána a banknak törleszt a vevő) jól gondolom? mert ha igen akkor bezsélek velük és így hrdetem meg amocimat hátha hamarabb el fogják vinni
valaki hozzáértő!
láttam sok motor hirdetésben hogy eladó hitelre is
ez hogy működik? egy bank kifizet engem és avevő utána a banknak tartozik vagy csak simán írok egy szerződést a vevővel h havointa vagy 2havonta tartozik enynivel?
El hozhatod,de szerintem jobban jársz postán.Ronisék is hozták,de postán ment vissza,nem 2 perc.Kb 4 óra,ha van megkezdett melóm azt meg nem hagyom abba,az meg annyi mint a tenger Sorba-sorba,me mindenki menne-menne ,de csak egy van belőlem
El hát
Nem tudom egyesek,hogy csinálnak meg telókat,ha azt sem tudják ami az alap,főleg egy tuningnál,de hogy még szériánál sem?Akkor mit csinálnak megvesz valaki egy komplett tuning szettet azt beleteszik?Azt otthon is belelehet tenni Egyre több jön "Szervízek" után hozzám,elbaszott lemezeléssel,más olajjal,mint amit beadtak,nem csinálták meg stb.
De addig ne add át a gépet míg a della nincs a számládon!
úgy is jó, ha 2 db jpg-t kapsz?
láttam sok motor hirdetésben hogy eladó hitelre is
ez hogy működik? egy bank kifizet engem és avevő utána a banknak tartozik vagy csak simán írok egy szerződést a vevővel h havointa vagy 2havonta tartozik enynivel?
Ilyen rajzot kerestem 2003-as hoz.
Nem tudom egyesek,hogy csinálnak meg telókat,ha azt sem tudják ami az alap,főleg egy tuningnál,de hogy még szériánál sem?Akkor mit csinálnak megvesz valaki egy komplett tuning szettet azt beleteszik?Azt otthon is belelehet tenni