Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos.
lehet hogy nem egyre gondoltunk
Ezt nem értem...
Most ezen mi ilyen nevetséges
háát én megtettem az első lépést
Azért 10e ft-os órabérért sokan (köztük én is) elég sok mindenre hajlandóak volnának
ilyenkor mindig elkeseredek egy kicsit,hogy én többet egyedül nem csinálok semmit,meg ilyenek...de majd kialszom,holnap már nem lesz semmi bajom
kicsit még idegesít a dolog de nem lesz baj
hááát tömören,ha már ilyen erőszakos vagy velem volt egy paci,öreg szegény,le kellett reszelni a fogát egy kicsit...de nem bírtunk vele,gondoltam majd kap egy kis nyugtatót...aha,csak éppen nem bírta és kidőlt a drágám...én meg egy órát "szoptam"mire talpra állt de minden oké most már,csak megijedtem egy kicsit...
és a képeket meg bebigyesztik msn-re amiket feltettél ide?mert velem ma olyan is történt,igaz kiffiam? kár hogy bemutatós szmájli nincs,néha jól jönne
nana,, mondjad csak meglessz az a fogazos dolog ...
Nem ujdonság, ismerek másokat is akik csak olvasgatják a forumot titokban ,csak irni nem irnak lofaszt se... ugye kiki ,meg Ádám,
fogaztam? neeem vagyis foggal kapcsolatos a dolog
haraptál mi..?
engem más is figyel itt úgyhogy engem nem zavar
Hellotok
Mindenkit figyelek
elszúrtam valamit,arra értettem
hát másfél orán keresztűl folyamatosan szopni 15 e.ft-ért az tényleg szivás...

bár én nem tudom mert eddig csak a másik oldalon áltam.
a mai délutánt nem lehet máshogy jellemezni szopás,szííívás
én nem csináltam ma semmit azaz a férjem mondta meg a legfrankóbban a dolgot:másfél órát szoptál 15 ezerforintért volt egy kis munkám ami nem úgy alakult ahogy terveztem,csak semmi szex
hát én is nyaltam.... mármint a szám szélét.....
mééé?még ki?
a kutyim..