Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjöttem
miért idegeskedsz?
most nem vagyok álmos mert most ideges vagyok de nagyon
Azt már a kórházban megnyertem, amikor elromlott a lift, azóta emlegetik a kórházban..
Köszönöm szenyor... Láttalak ám a videón, nagyon szúrtad neki... A fiatalokat Te hempergetted meg, vagy Ők téged?
nem kell rendetlenkedésen törnöm a fejem,jön az magától
hát gyerekek ez az új sherlock holmes movie teljesen jó....nincs miről beszélni...ja és guy ritchie rendezte ezért is kötelező olvasmány...
amúgy tegnap volt a hivatalos magyar mozibemutatója ezért néztem meg tegnap én is itthon dvd-n ...ingyenes torrent letöltés volt skyro
Tiszta Vakarcs macska...bár az fekete
Vagy alszik vagy valami rendetlenkedésen töri a fejét
Jobbulást mesterem
te most maximum a fedettpályás 100 méteres véraláfutáson jeleskedhetnél
és nem szóltál hogy menjek,nézzem meg hogy szerepelsz...jóóóvan milyen vagy én is megyek,ezer dolgom van
Ellibbenek, mert lesz egy fedettpályás gátfutóverseny itt a honvédban, leadtam a nevezésem, hogy ne essek ki teljesen a formából... Majd később...
megértelek ám nekem 1 hét kényszerpihenő a legnagyobb bünti és maga a halál én mindig jövök-megyek,teszek-veszek egész nap,nem bírok egyhelyben ülni.most is takarítás közben írok,néha idelesek
Úgy beszélek, mintha a műtét előtt annyi "fellépésem" lett volna... . Na de ha még a "Ha" is kivan törölve, naaza nem mindegy..
az akrobatikus szex is?ááááá akkor már együttérzek Veled
Ne vedd komolyan, pláne, hogy nem itt reklámoznám... Youtubot többen nézik... Megint tréfáltam.. Csakhát az alapmozgás az nagyon hiányzik, nemmintha azaz überhyperaktív személy volnék, dehogy futás, bringa, motor, akrobatikus szex kihúzva, na ez dráma...
ilyenkor eszetekbe ne jusson ilyen hülyeség...marha nehéz lehet a fagyott földet kiásni,és azt ugyebár nem ti fogjátok előre... a viccet félretéve,majd lesz minden jobb is fregolikötél és egyebek pedig csak a gyávák játékszere
Mivel állapotom jelenleg roki, így magamra vettem a jókívánságaidat. Köszönöm a magam nevében, igyexem, bár nekem még a kocogás elkezdése is 2 hónap múlva esedékes.. A motorozás pedig? Áááá, Zé-nek igaza van, megyek, legombolyítom a fregoli kötelet... Tréfálok, bár biztos volna, aki dörzsölné a tenyerét... De pont azoknak nem szerzek ilyen örömet..
Nem leszel már fiatalabb, neperverzkedj kint a hóban, a kisgyerekes szülők sem nézik jószemmel sztem..
Naigen, nemvagyok fejfájós, de együttérzek, még így is, hogy az öngyilokra kapacitálnál.. Nyomassad a C-vitamint, napi 1 citrom, hámozva, nem keverve, nemfelrázva..
A sötét sem jó, engedd be a szánsájnt az ablakon...
Hali,Kérdezem,hogy honnan birok szerezni 2005ös GasGas SM125re 2008as idomot?Előre is köszi!
kapjátok össze magatokat mert már lassan én megyek motorozni helyettetek
köszi
Jobbulást a lábadozóknak

kezdésül jól megfáztam és már gyógyulni látszottam de könnyelmű voltam és kint pörögtem meztelen és visszafáztam mint a disznó.....de ettől még állna a gyíkom viszont napokig tartó migrénes fejfájás kísérte ez ami a legrosszabb egy ember életébe.....ja amúgy fejfájós vagyok...akik nem fejfájósok azoknak halvány fogalmuk sincs mi lehet ez....na szóval elfogyott a flector meg minden ami itthon volt és két nap szünet után ma már érzem előjeleket kezd fájni ismét...agyvííírzís

szóval itthon döglök.....a sötétben