Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Űrteknika!Vékony és kőzben erős!Zozi és Tibi
hát ilyenkor tüzelnek
Azért mexenvedett érte... ott a szakadt kötöző a földön
Pedig a nők jobban kivánják a szexet ilyenkor!
itt a kartervédőd laller
Hát, nemtom... én benn voltam 3 szülésen, vágtam vérrel telt köldökzsinórokat... láttam vonat által feldarabolt embert... kiszenvedni sofőrt frontális karambolt követően... leszarom... de ha véres a farkam, akkor lelohad a gecibe
Már mint kurjam meg!
Volt egy csajom,mikor megjőtt neki azt akarta jol nyomjam meg és akkor nem fájt a hasa neki!
Ha az utóbbi két órában lezavartatok vagy három telibevágós menetet, akkor gratulálok... ha nem, részvétem
Zozi kész mi!
Zozi
Hát!
pontosabban két perce
csajomnak most jött meg a havija ebben a pillanatban
Van egy országos cimbim. Kopasz a srác, mahagónira pácolt rövid hajú asszonya eccer hosszú fekete hajszálakat talált náluk a kádban. Meg idegen hajlakkot a tükör előtt. Ez a barom meg fogta és kivágta a lakkot. Ez tűnk fel a csajnak. Na, ezt nem tudta megmagyarázni... mert ha ott hagyja, lehet sose bukik meg. Később elvette a csajt. És az esküvőn, amikor már kissé piásak voltunk, mutatja, vazze, a hosszú fekete hajú bringa ott táncol a vendégek között... meghívta ez a köcsög
Ganxta:bum a fejbe!
A nők nagyon kutyák tudnak lenni! Kérdeznek mint az űgyészek!
az igazi férfi az utolsó töltényig tagad
Itt nem buktam le... a zasszony közben ott ült vagy 2,5 méterre

Egyébként meg ha manus lebukik, tagadni kell.... a végsőkig. Ez elbizonytalanítja őket (a nőket)
Végre jokat lehet irogatni!jo srácoknak!
meg rányomtam a beltérire hogy vegye fel columbót
Szar dolog mikor az ember lebukik.
Hiszen tudod kívülről, vazz