Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is innen gyógyítom Zsu kutyáját
nemtudom miből van
hali
kivéve a gas gas topic doktorai akik telepatikusan is tudnak gyógyítani
sziasztok
látom hűvelyes már a henger benne, ami azért jo mert dobatsz bele egy furást-honolást kb 3 ezer forintbol és mehet bele az ujj dugo, és akkor ujj , de akkor cserélj hajtokart is mindenképpen, ne sporolj vele...
ha nem cseréled ki felűl meg jön az erő és pikk-pakk szétbassza alul a hajtokart ...alap hiba szokott lenni.
hát az a dugó elég cigányul néz ki el van törve a gyűrű vagy mitől kormos az oldala? miylen anyagból van az a membrán?
ma kite-ot eregettűnk, jo sok kinlodás után mindent kibogoztunk, és ahogy elkezdtem végre suhanni 30-40 méter után az első fordulonál leszakadt egy jo pár madzag, nem tett jot neki a 4-5 év szekrényben állás , bassza meg át kellett volna nézetni felengedés elött, jövő héten megvarják aztán megyek vele...
háát nem én vagyok a Te embered
fénykép alapján még az orvos sem tud diagnozist adni... lekéne venni a hengerfejet is rámérni lyukmikroval a kopásra, dugot mérni , gyűrűt bele dugni , gyűrű légrés, stb,stb, majd a számok megmondják mi cserés, mi mennyire jo vagy rossz, hajtokart is nézzétek meg .
mutasd meg egy szerelőnek szerintem...
Valaki hozzátudna fűzni valamit? hogy jó állapotú-e vagy sem stb
tudom észrevétel az hogy szétvan szedve
körülöttem lévőből úgysincs sok
én is igy vagyok vele
az meg kit érdekel?
á ne aggodj észre sem veszed csak körülötted lévök
tudom.igy születtem és ez már csak rosszabb lesz
nem vénségedre
új mániám lett Airbrush festés vénségemre hülyülök meg
én fiatal is vagyok
Itt meg én motorozok a hóban, sportmotor faszán lerontotta a minőséget