Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy zavartál te sosem zavarsz
majmot gyógyítasz--e
szegénykém , sajnálom ,hogy zavartalak , bocsi érte
egész nap ben volt Jani figyelte , mint a szeme fényét
jó gyerek ő,ha alszik
minnyá jövök,ma lehet soká randalírozni mert nem kelek korán kölköt elküldöm alunni
muti muti...
ezt küld a Dani nak
szeva zééé.
mert ugy van ez hogyha valaki betelefonál mentőért hogy motoros baleset van a prérin, és egy krosszmotoros megsérűlt , ugy a mentős diszpécser hivatalbol szol rögtön a rendőröknek is....

és a végén azért is fizetsz hogy saját magad megsérűltél...

ha a balesetin vagytok mindig azt kell mondani hogy fociztál, az egy barátságos sport.

nekem is volt már olyan bevittek a balesetire felűl már csak sima polo volt rajtam , de alul még krosszgatya, meg csizma, kérdi a doki mit csinált, mondtam neki rezzenéstelen arcal : FOCIZTAM...

kicsit röhögött meg a nővérek is de beirták..
csö
itt meg gyakorolsz!
kutyulival mizujs?látnod kellett volna mikor hívtál,a többiek röhögtek rajtam mert ahogy felkaptam a telefont tiszta agyag lett a hajam,arcom,fülem,orrom
énnnnnn
én is
hosszúszárú sízokni van beletuszkolva
hayalány kacsoját is csokolom, meg a zoknis melltartoját is..
látod anyádék is tudják hogy tele vagy
szió telefonbetyáááár
csokolom a drága kácsoját.
bemegy a kamijon az épűletbe...
sziasztok
ilyet én is kaptam anno, mikor a gerincemet eltörtem, majdnem ugyan ez volt a rendőrségi levélben a szöveg csak engem a saját testi épségem veszélyeztetése miatt vontak felelőségre, a sérűlésemre valo sulyosság miatt eltekintettek a pénzbirságtol, de a rendőri kiszállás költségét, valami 2-3000 ft azt megfizetették velem,

gondoltam kérek rá 1 éves részletfizetési halasztást, hogy érezzék a dolog ironiáját, de azt mondta a családom hogy ne csufkodjak fizessem ki azt a 2 ezret...
ezentúl nem zoknival tömöm ki a melltartót,az alma hasznosabb