mert ugy van ez hogyha valaki betelefonál mentőért hogy motoros baleset van a prérin, és egy krosszmotoros megsérűlt , ugy a mentős diszpécser hivatalbol szol rögtön a rendőröknek is....
és a végén azért is fizetsz hogy saját magad megsérűltél...
ha a balesetin vagytok mindig azt kell mondani hogy fociztál, az egy barátságos sport.
nekem is volt már olyan bevittek a balesetire felűl már csak sima polo volt rajtam , de alul még krosszgatya, meg csizma, kérdi a doki mit csinált, mondtam neki rezzenéstelen arcal : FOCIZTAM...
kutyulival mizujs?látnod kellett volna mikor hívtál,a többiek röhögtek rajtam mert ahogy felkaptam a telefont tiszta agyag lett a hajam,arcom,fülem,orrom
ilyet én is kaptam anno, mikor a gerincemet eltörtem, majdnem ugyan ez volt a rendőrségi levélben a szöveg csak engem a saját testi épségem veszélyeztetése miatt vontak felelőségre, a sérűlésemre valo sulyosság miatt eltekintettek a pénzbirságtol, de a rendőri kiszállás költségét, valami 2-3000 ft azt megfizetették velem,
gondoltam kérek rá 1 éves részletfizetési halasztást, hogy érezzék a dolog ironiáját, de azt mondta a családom hogy ne csufkodjak fizessem ki azt a 2 ezret...
egész nap ben volt Jani figyelte , mint a szeme fényét
és a végén azért is fizetsz hogy saját magad megsérűltél...
ha a balesetin vagytok mindig azt kell mondani hogy fociztál, az egy barátságos sport.
nekem is volt már olyan bevittek a balesetire felűl már csak sima polo volt rajtam , de alul még krosszgatya, meg csizma, kérdi a doki mit csinált, mondtam neki rezzenéstelen arcal : FOCIZTAM...
kicsit röhögött meg a nővérek is de beirták..
gondoltam kérek rá 1 éves részletfizetési halasztást, hogy érezzék a dolog ironiáját, de azt mondta a családom hogy ne csufkodjak fizessem ki azt a 2 ezret...