Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azta anyu, az első tiszta napod születésem óta, nagyon nagyon büszke vagyok Rád
mutassam? jobb ha nem látsz most....nem vagyok valami szép állapotban. meg a járásom is elég Termiátoros. de az orvosok jó gyógyszert adtak, mert olyan részeg hangulatom van...pedig ma nem is ittam alkoholt
hiszi a piszi, mutasd az összes sérűlésed, had lássam.... tűzetes vizsgálatot akarok..
nem sexeltek mert akkor most halott lenne, a f f fulladástol !
szegény most biztos fáj mindene de tény kár lett volna egy ilyen szép nőért
szegényke télleg valaki vigyáz rád föntről
nem volt semmi szex ..... jah,de mégis....jól fejbeb%szott a havas-füves talaj.....attól van a szép kis koponyasérülésem.
köszi szépen.
jan. 22. már nekem is a 2. születésnapom.
tudom hogy veszélyes, csak gondoltam szolok, hamar meg lehet csuuuuuuuuuuuuuuuszni....
az tutti ha egy suzukiban lettél volna akkor jajjj....
egyszer nem a szexre gondolnál nem is te lennél drága
vigyázzál magadra...

menet közben soha nem szabad sexelni, föleg ha csuszos az ut ezt már tudhatnád..meg kell állni..
jobbulást kívánok ,és újra születtél az biztos
a mentős is csak annyit mondott,hogy örüljek,hogy élve szálltam ki a kocsiból....a kórházban az orvos meg is kérdezte,hogy milyen autóval történt a baleset...mondtam,hogy bmw....csak az volt rá a válasz,hogy ez az egy szerencsém,és ennek köszönhetem az életemet.
Estét. A szomszéd is ilyenre alakította a BMW -jét pár napja.Hát még jó,hogy nem Maruttival voltatok.
én semmit....csúszós volt az út ....aztán néhány szaltó-mordálét bemutattunk....de túléltem.
csak vágott sérüléseim vannak...meg kitört a mellettem lévő üveg és a fejem kilógott az autóból ahogyan pörögtünk,úgyhogy a fejemen van vágás meg egy vérömleny....de nem tudom,hogy mekkora,mert be van kötve...holnap megyek kötéscserére meg megnézetni az egyik csigolyámat.
mit követtél el béby,,?
úristen , lett komoly bajod?
Élek,és ez a lényeg....majd meggyógyulok.
sajnállak, engem meg múlt .héten elütött egy autó, az előtt meg kórházban voltam , és még csak január van ááááááá
Nem is mesélted, vagy nem akartad, hogy aggódjon a Te egyetlen fiacskád? Remélem jól vagy!
nem,nem halt meg senkim sem ...szerencsére nem ...csak tegnap túléltem egy autóbalesetet.
Szerintem Ő úgy értette, hogy meghalt valakije, aki nagyon kedves volt a számára.
remélem rám is , rám is rám férne
az még jobb