Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt neked valaha hidraulikus?
Minek?
Lónak a kukiját...a KX450F-nek olyan finom volt a bowdenes kuplungja, hogy az összes hidraulikus csak jelenthetne neki!
625-ösömön is teljesen hibátlan volt a bowdenes...ha lehetne, az EXC-t is visszaalakítanám...
Mert a bowdenes szar.

Van olyan, hogy nem hidraulikus kuplung?
Attól mert hidraulikus, miért lenne könnyebb behúzni
Kész!
légyszi szavazzatok Sokat jelentene http://www.rtlklub.hu/webcsill... CSak egy gyors regelés és kész
Gyorsan elraktam a kedvenceim köé, hogy ne kelljen keresgélni, ha röhögni akarok!
amikor beleegykerekezett a fába azon nagyon sokat röhögtem
Nekem meg csak holnap lesz suli utána 3 nap szünet
hellotok
holnap nincs suli
Uff...most keltem, kicsit nagyon elaludtam
Egyébként egyre jobban tetszik a CR, csak majd, ha hazaérek a bowdent meg ki kell takarítani, mert elég nehéz behúzni a kuplungot...bár lehet az az oka, hogy hozzá vagyok szokva a hidraulikushoz
Én is csókollak.
Az látszik,hogy nem egyszerű hely...de az is látszik,hogy kövér gázzal próbálják meg orvosolni a problémát....és hááááááát,ez nem mindig hoz pozitív eredményt. ...ettől függetlenül le a kalappal előttük.
Akkor Én meg meg sem szólalok.
csok drága,

űgyesek ezek a csávok, inkább a hely nem egyszerű, oda kell tenni rendesen,
amatörők, viszont nagyon lelkesek, és a terep sem egyszerű,

jo társaság bevállalnak mindent, bár egyszer az egyikkel majdnem összementem frontálisan ahogy egy feljáron zuztam lefelé erőböl, ez a marha meg felnézés nélkűl elindult felfelé,
kicsit benézett a sportszelet a gatyoba, de kitértem jobbra és megusztuk, persze nem tudott felmenni az okoska,
Olyan volt a tegnap, hogy rajtam kívül mindenki papírkutya...esett egy kis eső aztán rajtam kívül mindenki otthon maradt (igazából szakadt, de engem nem zavart )
Pl én!
Milyen volt tegnap?
Jól van na....nem lehet mindenki profi motoros....bénának is kell lennie valakinek.
Ezek ilyen bénák, vagy csak nem érzékelem a terep nehézségét?
Viszont!