Szia.Csak 1jó tanács ha szétvan szedve neakard öszerakatni ugyhogy sporolsz 1-2alkatrészen(értem nincs pénz)ha kicsit csörög azmár csak szarabb lesz,többet bux ha ugy összerakod mert ideig óráig fogja birni..
Köszi zoozee, hogy megpróbáltad...most van apám ismerősének egy ismerőse , aki motorszerelő, de most szabin van még ezen a héten...ő kb árat tudott mondani...főtengely hajtókar nélkül(új) 45ezer...a tömítőszettet meg nem kell megvenni, mert volt olyan rendes a szerelőm és szép finoman szedte szét, szóval csak 1 kis paszta kell majd. Ha megmondod merre van a boltja nekem biztos van hozzá való kulcsom...van itthon egy csomó pajszer
majd hétvégén ...mert széjjeldobtam az én motoromat is /nem hagyott aludni mitől nem volt töltés/ de nincs rá időm , hogy az összerakásával foglalkozzak...de vasárnapi menetre összeillesztem.. kicsit leszervízelem kájtéemet 7000 km-es service meg megcsinálom a töltést...és megint húzom a nyelét
hogy nektek mennyi időtök van .... nekem lenne ennyi
megyek ktm-et szerelni ...hívom a gazdáját azonnal ahogy kész ...de minek csinálom ha mindíg dolgozik...úgyse tudná használni
a ktm árakat nem tudom mert elfelejtettem, hogy nyaralás van ahonnan a cuccok érkeznek és majd...valamikor ha megunják a tengert .....szeptemberig hazajön biztos mert megy a fia iskolába
tegnap mentem én is kellett volna s.o.s.-be cucc és meglepődtem hogy zárva az ajtó( nemsokára lesz kulcsom ) ...akkor jutott eszembe , hogy mondta valamelyik nap elutazás lesz...jó a milliárdosoknak
andriskám kérdeztem alaminiumheftintő embert /ez egy másik/ ...azt mondta a hegesztés centije ezer pénz....jó mert csak 15 centit kell hegeszteni .....elmegyek az öreghez az kicsit olcsóbb szokott lenni ..amúgy elkelt amiről beszéltük
Mennyi van a ZIp-ben, meg tudnád nézni?
Mármint hogy mennyi kilométer....
Lehet, elvinnék....