Normális ott mind csak figyelni kell minden pici részretre! De az biztos, hogy attól hülyébb helyet nem találhattak volna! Pont ahol a kövek, ágak meg minden kemény, hegyes szar ütődik, verődik a keréktől oda raknak be egy elég vékonyfalú műanyag tartályt!
Háááááát, nem tom......szerintem necces az ott úgy......
Emlékszel, hogy nekem is behalt a triál Tatabányán! Más bekevert benzinét raktam bele! Elképzelhető, hogy csak a meleget nem bírta a moci de lehet, hogy nem volt megfelelően bekeverve az Én beállításaimhoz a benzin! Most nem az a keverés van benne és semmi baja és még melege sem volt! Előtte volt pécsett versenyem ahol sokkal melegebb volt mint az elmúlt hétvégén és mégis bítrta a kicsike a 4 órás verseny terhelést minden zokszó nélkül! Az biztos, hogy Én ezentúl nem nagyon fogok más benzinére hagyatkozni! Az a jó amit az ember maga kever be!
píííííííííííííícsába,elakartam menni most este kicsit gurulni a motorral,erre ugyan az történt mint annó.....!
Beindult,aztán kicsit köhögött,és leállt...... kivettem a gyertyát,tiszta trágya volt,megtisztítottam,visszaragtam utána megint beindult,de 4másodperc és leállt
Mi a f*sz lehet vele? (multkor az volt a gáz hogy nagyobb fúvóka volt benne.....)
Szinte biztos hogy új gyertyával pöccre indulna,csak sztem megint elmennék vele 1 tankot és vége....
A kétütemű motoroknál szokott ott lenni olajtartály a különolajzáshoz! A négyütemű motoroknak nem szokott külön olajtartájuk lenni, belerakják a vázba az olajat és ott forgatják meg vagy a tereprally motoroknál helyeznek el külön olajtartájt, de a hűtés végett azt is a blokk elé közvetlen szokták elhelyezni! Lásd: GasGas 515 Desert vagy KTM 990 Adventure......
Tök jó az új cikk! Ügyes vagy! Egy apró kis javítani való, hogy az olajtartáj ami nem jó helyre került az a víz tágulási tartálya! Már ha a bal hátsó oldal idom alatti tartályra gondolsz!
Edzek,mint a hülye....... most hazajöhettem hétvégére,de egész július,meg aug 24ig edzőtábor,meg EB.
De aug utolsó hetébe megyünk az tuti!
Gép készülget?
Azthiszem én megtapasztaltam mi az a fáradtság.......napi 5órányi edzés,ebből 2-őt a napon kb 50fokba ------- de azis biztos,hogy legközelebb már nemfogok 2kör csapatás után kiálni pihenni
Háááááát, nem tom......szerintem necces az ott úgy......
Vouge-től kértem még tatabányán benzint.... István! biztos hogy jólvolt bekeverve az a benzin?
Beindult,aztán kicsit köhögött,és leállt...... kivettem a gyertyát,tiszta trágya volt,megtisztítottam,visszaragtam utána megint beindult,de 4másodperc és leállt
Mi a f*sz lehet vele? (multkor az volt a gáz hogy nagyobb fúvóka volt benne.....)
Szinte biztos hogy új gyertyával pöccre indulna,csak sztem megint elmennék vele 1 tankot és vége....
az a víztartály?
azt hittem, hogy az olajtartály mint a Kawánál.
Javítom!
Tök jó az új cikk! Ügyes vagy! Egy apró kis javítani való, hogy az olajtartáj ami nem jó helyre került az a víz tágulási tartálya! Már ha a bal hátsó oldal idom alatti tartályra gondolsz!
Amúgy nagyon tuti! Csak így tovább!
persze
remus0106@hotmail.com a címem
ha az összes kell akkor szerintem jobb lenne dömével cserekereskedelmet folytatnod, hogy ő átírja DVD-re vagy 3CD-re
legalábbis az egyik
De aug utolsó hetébe megyünk az tuti!
Gép készülget?
Készülj, augusztusban csapatunk!
Hogy van a nép
Azthiszem én megtapasztaltam mi az a fáradtság.......napi 5órányi edzés,ebből 2-őt a napon kb 50fokba ------- de azis biztos,hogy legközelebb már nemfogok 2kör csapatás után kiálni pihenni
Skyro képeket áttudod valahogy küldeni? e-mail,vagy msn,vagy valahogy?