Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyém az arany
arany!
Na mind egy!megyek aludni!Reggel meló!jó éjt!
ez a beszélgetés sajnos forum vitává alakult,de én még soha egy vitázot se probáltam kicikizni!Pedig sok esetbe olyan hülyéket mondtak , hogy éovasás közben szét röhögtem magam!Ez viszont a saját tapasztalatomról és több test miatt foglaltam igy állást!Egyébként nem 125 4 t-ről beszéltümk,hanem egy 280 cc 2 t-ről!
Aham...Ha nyilvánosan csináljátok a vitát sajnos bele kell kalkulálni hogy valaki kifigurázza vagy másképp nézi...a valóban fontos dolgokat nem egy forumon beszéli meg az emebr. De ne egy 40 éves meglett embernek magyarázzam már el...VITÁZNI NEM AKAROK!
te egy olyan dologbol csináltál viccet amiről a Lenes és én vitáztunk valamelyik este....és ezt én sertésnek veszem!
"akkor ha ez a véleményed,miért nem huzol innen a faszba?mielött valaki kitépi az idiota agyadat!?" Értelek! Világos tistelet mindenek előtt.
erre nincs szükség,de ha itt vagy akkor ne legyél tiszteletlen....
BESZARTAM....Már soha nem fogok belépni a Ggtopikba
F Krisztián örülök!
ezt nem értem,ha lehet magyarul!
lenes nem az összesnél de a nagy részénél igen Kiványcsi voltam ki jönrá
atis tudom beton vagy.....Áj em öfréd..
gerre, tetszenek azok a Beta motorok amiket linkeltél.
(Nekem is az van. )
gerre ez az összes íves hídnál így van megoldva így döntik meg a pályát
vazeg azt hittem eltévedtem! mi ez itt street fighter klub?
Ha mazó vagy , én szivesen kiverdesném a fogaidat....persze csak ha ezt élveznéd!
pont mint a titkos vágyaid
na mára megyek....csőgáz Mindenki!
Ezt így monitoron keresztül nehéz....Siki megmondhatja...
akkor ha ez a véleményed,miért nem huzol innen a faszba?mielött valaki kitépi az idiota agyadat!?
jajj ez nem az..
És a spanyol mérnöki precizitás....akárcsak a motorok terén...tessék nézni a bal felső sarkot ahol csatlakozik a híd a földhöz...az bizony utolag ki van támasztva...