na jól van má......mindenféle csotrogányt nem szedhettem össze!
Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni!
Azokat a típusokat szedtem össze márkánként amelyek meghatározóak voltak az egyes motorkerékpárgyárak értékesítésében, vagy a versenysportban elért eredményekben!
Sokan nem tudják, de a legősibb motorsport a triál!
Már az 1920-as években rendeztek nemzetközi versenyeket és minden évben megrendezték a legnagyobb versenyt a SixDay-t! Aztán a 60-as években vál ketté a sport endúró és triál részre!
Amúgy minden le lesz írva a lexikonban, még az is, hogy hogyan alakult ki a triál mint versenysport a 1900-as évek elején!
Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni!
Azokat a típusokat szedtem össze márkánként amelyek meghatározóak voltak az egyes motorkerékpárgyárak értékesítésében, vagy a versenysportban elért eredményekben!
Már az 1920-as években rendeztek nemzetközi versenyeket és minden évben megrendezték a legnagyobb versenyt a SixDay-t! Aztán a 60-as években vál ketté a sport endúró és triál részre!
Amúgy minden le lesz írva a lexikonban, még az is, hogy hogyan alakult ki a triál mint versenysport a 1900-as évek elején!
Emlékszem, minden KTM alatt mindig milyen olajtócsa volt!
Még a Husaberg alatt is!
Végül is......olyanok mint az MZ-k voltak régen..........mindent kennek!
Szerintem Döme Bácsi erről többet tud, de mindenféleképp utánna nézek!
Nem lehetetlen!
olyan lehetséges hogy eredeti az a sisak amit egyik ismim talált a padláson ? Hebo sisak de meg 20 éve MZ trophyhpz vette külföldön
nicht?