7Km meló ,7 vissza=14 Km naponta.
Erre egy 50-es motor kevés szerintem. Vegyél egy 250-est . Az ötveneseket nem erre tervezték,hanem városban napi pár km és kész. Hamar tönkre fogod vágni....
A környéken nem tudtok valami nagyon olcsó 50-es endurót?
Régebben volt Yamaha DT50MX mocim,egy olyan bőven elég lenne.
Télire szeretnék venni egyet munkába járásra,szóval nem sürgős.
Jelenleg van egy Derbi Senda 50 Xtreme SM ami most 9 hónapos,de azt sajnálnám használni télen,meg karácsonykor próbáltam,a sima gumi eléggé veszélyes.
Kocsival nem éri meg járnom melózni oda-vissza az út nincs 7km,meg asszonynak hagyom inkább.
Voltak simsomjaim is,de azokat mindig szerelgetni kellett,hiába megvettem bele a “ legjobb “ cuccokat.
Gondolkodok tereprobogókon is,azzal asszony is el tudna ugrani a boltba nyáron,de jobban az MX-hez húz a szívem.
Szóval ha tudtok valamit jelezzetek,köszi előre is.
Decemberben találkoztam Zé-vel a Decathlonban. Beszéltünk pár szót, de siettünk. A számát elfelejtettem elkérni. Nem tudom, hogy itt publikus-e, ezért nem írom ki. De ugye Vámospércsen lakott, most meg nem, így nekem messze van. Neki nincs messzebb, mert kb. annyira lakik mint eddig Debrecentől, csak másik irányban.
Erősen gondolkodom, hogy benevezek megint valami endurora vagy krosszra. Csak nincs banda..Gabi elköltözött, Zé' papa el van tűnve... Van valaki aki terepezne a környéken, amíg vissza nem rázódok a romániás helyekre?
Hajdúböszörmény környéki veterán motorokban jártas motorszerelőt tudna valaki ajánlani elérhetőséggel? Oldalkocsis Jawa 350-est szeretnék átnézetni, mert már agyon lett újítva és szerelve, de nem megbízható. Köszönöm a segítséget!
Sziasztok. Debrecenben a Burgundia utca környékén keresek motor tárolására helyet hosszútávra.
Bármit meghallgatok. Garázsrészt, vagy akár zárt udvarrészt is. Válaszokat előre is köszi.
De ha napi 14km távot is tennék meg,szerintem lazán bírná azt is az SMKP.
Erre egy 50-es motor kevés szerintem. Vegyél egy 250-est . Az ötveneseket nem erre tervezték,hanem városban napi pár km és kész. Hamar tönkre fogod vágni....
A környéken nem tudtok valami nagyon olcsó 50-es endurót?
Régebben volt Yamaha DT50MX mocim,egy olyan bőven elég lenne.
Télire szeretnék venni egyet munkába járásra,szóval nem sürgős.
Jelenleg van egy Derbi Senda 50 Xtreme SM ami most 9 hónapos,de azt sajnálnám használni télen,meg karácsonykor próbáltam,a sima gumi eléggé veszélyes.
Kocsival nem éri meg járnom melózni oda-vissza az út nincs 7km,meg asszonynak hagyom inkább.
Voltak simsomjaim is,de azokat mindig szerelgetni kellett,hiába megvettem bele a “ legjobb “ cuccokat.
Gondolkodok tereprobogókon is,azzal asszony is el tudna ugrani a boltba nyáron,de jobban az MX-hez húz a szívem.
Szóval ha tudtok valamit jelezzetek,köszi előre is.
Gabi hova költözött ?
Ő teljesen eltűnt....
Hajdúböszörmény környéki veterán motorokban jártas motorszerelőt tudna valaki ajánlani elérhetőséggel? Oldalkocsis Jawa 350-est szeretnék átnézetni, mert már agyon lett újítva és szerelve, de nem megbízható. Köszönöm a segítséget!
Bármit meghallgatok. Garázsrészt, vagy akár zárt udvarrészt is. Válaszokat előre is köszi.