Nem egészen, de komolyabb hobbi szinten művelem mint annó. Vettem egy kezdő DSLR-t, nyertem tavaly 2 amatőr meg egy komolyabb pályázatot. Idén nem sok időm volt rá, de azért pályázgatok, kattintgatok néha
Szasztok buznyákok és csajok!
Tisztelet a kivétel!
Na mi a faszom van itten`? Aktív a fórum és nekem nem szól senki? Igaz vagy másfél éve nem ültem motoron, de azé` még motorosnak tartom magam..vagy olyasmi.
Nem csíptelek Clam? Honnan veszed?
Sziasztok!
Szükségem lenne 1db,jó állapotban lévő gyújtótrafóra R6 hoz.Az enyémnek eltört benne a kis pöcök és nem marad rendesen a gyertyán,áthúz.Ha esetleg van vkinek elfekvőben,és baráti áron eladná az kérem írjon!
Pont arra jöttünk haza a baleset után nemsokkal.
Sehol ,semmit nem tudni, csak azt, hogy sérülésekkel vitték őket korházba, de szerencsésen megúszták.
Nem úgy mint a héten ketten is
A panoráma útnál vasárnap történt balesetről tud valaki többet mint ami a haonon volt? Egy BMW tört rommá. Sofőrt és utasát kórházba vitték... Elég csúnya látvány volt, idomok, dobozok lerepültek a motorról. Remélem megúszták a balesetet.
Nagyváradtól nem messze van egy jó kis étterem egy tópart mellett közvetlenül.
Erre esett a választás.Felhivtuk az éttermet, a legdrágább leves plusz főétellel no meg egy kis itókával számolva sacc 2500Ft a menü.
Szval nem kell horror összeget váltani a határnál.
Amúgy aki jártas Nagyváradon baszhatna pár infot, hogy, merre érdemes csavarogni a városban.Meg tátani a pofánkat kicsit.
Ez a gombás meg szombati
MOstanában el van tűnve mindenki innen
Tisztelet a kivétel!
Na mi a faszom van itten`? Aktív a fórum és nekem nem szól senki? Igaz vagy másfél éve nem ültem motoron, de azé` még motorosnak tartom magam..vagy olyasmi.
Nem csíptelek Clam? Honnan veszed?
Szükségem lenne 1db,jó állapotban lévő gyújtótrafóra R6 hoz.Az enyémnek eltört benne a kis pöcök és nem marad rendesen a gyertyán,áthúz.Ha esetleg van vkinek elfekvőben,és baráti áron eladná az kérem írjon!
Kedv, ötletek?
Sehol ,semmit nem tudni, csak azt, hogy sérülésekkel vitték őket korházba, de szerencsésen megúszták.
Nem úgy mint a héten ketten is
Feelinges kis kanyargós útvonal volt.
Tetszett
Erre esett a választás.Felhivtuk az éttermet, a legdrágább leves plusz főétellel no meg egy kis itókával számolva sacc 2500Ft a menü.
Szval nem kell horror összeget váltani a határnál.
Amúgy aki jártas Nagyváradon baszhatna pár infot, hogy, merre érdemes csavarogni a városban.Meg tátani a pofánkat kicsit.