ebben is igazat adok hogy valaki ráülhet egyből egy 600-asra vagy 1000-re mert van érzéke de ritka és ezt senki nem tudhatja ezért nem szabad kisérletezni!
Én elhiszem de az alapokat minden motornál tudod és tudni is fogod minden motornál!vezetés technika ....stb.Először gyengébb vassal mert egy busával azt ugye aláirjátok hogy egy kezdőt ugy földhöz csapná mint az állat.
én ezt aláirom h kell a tapasztalat én ismerek olyat aki egy 125ös után egybőll egy K3as 1000 gixxerel folytatta és komolyan jol vezet... állatkodik ő is persze..de én sztem ez a szamárlétra nem mindenkinél jön be vkinek van érzéke hozzá vkinek nincs....
Ezzel csak az a baj, hogy mindegyik motor ami új az embernél, az egy újabb kihívás, azt újból meg kell szokni. Hiába volt zxr 250-em majdnem 2 évig, semmi jelentősége nem volt mikor felültem a hatosra. Olyan volt az egész, mintha akkor kezdtem volna a motorozást.
kawát jó gyorsan kell vezetni...
az a kis zöld az sajnos egyenlőre csak részben az enyém...
nekem is mondták h csak türelem szokd az utat meg a mittomén mit...aztán beborultam a bokrokhoz lezuztam a fél lábam és rám ömlött 10liter olaj...de okosabb nem lettem...
na akkor mostantól nekem, mert hamar jár a kezed
hun?mit?hogyan?miért?
szóval lelőnél engem is
az a kis zöld az sajnos egyenlőre csak részben az enyém...
nekem is mondták h csak türelem szokd az utat meg a mittomén mit...aztán beborultam a bokrokhoz lezuztam a fél lábam és rám ömlött 10liter olaj...de okosabb nem lettem...
de mindjárt lelövöm magam valamivel