Szerintem csak segíteni akart, ezt úgyis el kellene bontani 😆
Nekem szerencsére csak volt nyaraló, se időm, se energiám rá.... eladtam hipp-hopp... ma ezek a nyaralók csak nyűgnek vannak...
igen azért keresem, hogy felszereljek neki egy vadi új lámpabúrát amit tőled veszek meg 5000+postáért(meghajlós)
Én azt az elvet vallom, ha megdobnak kővel segítek eltévelyedett felebarátomon(meghajlós)
Nem adom meg azt a lehetoseget, hogy vitaban a kormanyhoz kotheto linkeket masoljam. Az gul egyszeru lenne, ha ott talalokvalami lenyegeset, akkor az ott levo adatokat megkeresem mashol inkabb.
Szeirntem meg a baloldal kezeben van a legtobb. Hozzateve azt, hogy facebook nem kifejezetten az, de jelenleg a celokat figyelembe veve az o malmukra hajtja a cenzorait.
Nem kell a csoki. Ha én eleszem a Bogyó elől, esély sincs rá, hogy a torkán akad. :)
Nem egyszerű, mert van még vagy 3 PSA konszernes modell, amire ez a lámpa megy: a patós Movano, Jumper meg hasonlók. Ennyi nyomból ennyit lehet kihozni.
vagy ilyen vagy olyan(kezeit széttáró) Ezért még nem jár a milka(gondolkodós) Nem mindegy, hogy a jakab pistát verem nyakon vagy a kanalas jóskát(kezeit széttáró)
esetleg rendszámot nem tudnál(kérdőjeles)
Na visszatérve a saját nyaralóra (fetrengős) szóval, kb. 10 éve nem nyaraltam ott most pont tudok mutatni 1 szopást ami egyébként ezzel jár, mert hát van nyaraló(meghajlós) /de mondjuk minek/ vasárnap délután lementünk 1 délután kisvasutazni a mamával és a gyerekkel kécskére, mert hát ugye a honlapon ki van írva, hogy megy a gőzös(meghajlós) Persze nem ment 😂 Ha már itt vagyunk nézzünk rá a nyaralóra is. (kezeit széttáró) Aztán valami ártány kiütötte a helyéről a kerítést(fejét fogó) Megtaláltam a forró nyomot(fetrengős) A kocsog még arra is lusta volt, hogy összeszedegesse a lámpabúráit(kezeit széttáró) Szóval ennek a lámpabúrának keresem a gazdáját.(kezeit széttáró) Aki meg tudja mondani a pontos típusát annak az autónak amiről ez a hátsólámpa búra darabkák valók, annak felajánlom a bogyónak szánt óriásmilkát(meghajlós) ő úgy sem érné meg mire megkapná(gondolkodós)
Olyan széles az utca, hogy szerintem egy szóló ifával megfordulnék benne(gondolkodós) Hát nem tudom miért volt akkor kevés a hely egy Y fordulóra(kezeit széttáró) Amint láthatjátok kerítésépítő is lettem(meghajlós) Visszaraktam a helyére a kerítésdarabot. Szerintem elég jó lett(meghajlós) Bár az a darab beton tuti volt egy mázsa(fülét bedugó)
Mongyuk ennek nem így kén működnie egy halálosvilágjárvány közepette!! 🤔
Marika a kisbótba nem dolgozhat 3 ótás nékű, mer tulaj előírta néki, közben meg holmi háború miatt horgyák befele a mindenféle mutáncsokat ellenőrizetlenül!!
Ebbű hatodik...........khmmmmm..........hetedik...........(hun is tartunk?)..... hullám lesz, akáki meglássa!!
Amúgy a zukrán menekülteket szűri valaki, vagy simán hozhassák a mutáncsvariánsokat, oszt majd jól minnmeghalunk ha nem könyörgünk a baromlaci feleséginek, vagy most mivan!?!
Az hát! Most, hogy a keci befagyasztotta a benya árát, már negyvenyolcezerből lecsavarsz vele egy százast simán, a bétéer meg fasza volna a szúnyog ellen füstgépnek a pecaparton.
Nekem szerencsére csak volt nyaraló, se időm, se energiám rá.... eladtam hipp-hopp... ma ezek a nyaralók csak nyűgnek vannak...
Én azt az elvet vallom, ha megdobnak kővel segítek eltévelyedett felebarátomon(meghajlós)
Ezt úgy érted, hogy magyarországon a média túlnyomó többsége, a baloldal kezében van?
Nem egyszerű, mert van még vagy 3 PSA konszernes modell, amire ez a lámpa megy: a patós Movano, Jumper meg hasonlók. Ennyi nyomból ennyit lehet kihozni.
https://coub.com/view/875ge
esetleg rendszámot nem tudnál(kérdőjeles)
Olyan széles az utca, hogy szerintem egy szóló ifával megfordulnék benne(gondolkodós) Hát nem tudom miért volt akkor kevés a hely egy Y fordulóra(kezeit széttáró) Amint láthatjátok kerítésépítő is lettem(meghajlós) Visszaraktam a helyére a kerítésdarabot. Szerintem elég jó lett(meghajlós) Bár az a darab beton tuti volt egy mázsa(fülét bedugó)
Marika a kisbótba nem dolgozhat 3 ótás nékű, mer tulaj előírta néki, közben meg holmi háború miatt horgyák befele a mindenféle mutáncsokat ellenőrizetlenül!!
Ebbű hatodik...........khmmmmm..........hetedik...........(hun is tartunk?)..... hullám lesz, akáki meglássa!!
avval is lehetne jót csapatni, egyből nem 15 km volna a csatorna csak 5