Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg Mátra?
Én ma tuti megyek!
Ma valaki valamerre?
Jó reggelt!
Morning!
Szabadnap!
jó az ízlésed
Ja majd elfeletkeztem közölni veletek.
MOST LETT KÉSZ A BETONOZÁS 15 PERCE

Ne vedd magadra
Jó éjszakát emberek!
Hmm.....

Szerencsére marad még KTM. (ennek legalább normális hangja van).

Egyébként már öregszem?! Atix vazze majd átadom neked hátha velem öregszel.
Tul fiatal vagy Te még! Minek neked olyan öregemberes motor? Megveszed, először csak magadban beszélgetsz, aztán elkezd hullani a hajad, stb....
Kell ez neked?

Na mindegy még alszok rá egyet!
hát van benne valami... tudod kétféle motoros: aki esett, és aki fog...
viszon így később olyan egyedi fényezést tudsz neki adni amely kiemelheti a többi unalmas egysíkú, szürke k8 asok közül, pffff... nem is kéne nekem ilyen!
Ja ez a motor:
Köcce sikerült megnéznem.

Igen voltunk Egerben, na a következő a helyzet. Törött volt és a tulajtól elkerült a motor mert jogilag valami nem volt kóser. Most az Egri Suzuki kereskedésben van a motor és a tulaj rakta össze meg rendelgedett rá alkatrészeket. Mind a két oldalán van karcolás meg kis törés. Ezenkívül az első lámpa is meg van repedve. Meg még egy két apróság. Tehát van rajta de csak szépség hiba ha ezt elviselem ennyi pénzért akkor hétfőn előlegezem. (Vas Gabi szerint úgyis esés előtt vagyok)
Akkor nézd meg a fotók menüben!
Megnéztétek a K8-as busát?
Szia Andryx!

Valami nem sikerült nekem a képek megnézésénél légyszi ha tudsz írd már le hogy kell lehúznom őket. köszi.
Hí!

Igen hazaértünk, köszi az aggodaltam,de net híján megbíztam Gabit hogy írjon nektek.(Úgyhogy bocs de most tudom pótolni). egyébként érdekes volt hazafelé (kiégett a hátsó lámpám izzója).

Bár már múlt évbe sem működött
akinek ideje van...
Üdv mindenkinek , külön köszönet a csütörtöki felvezetésért , valamikor ismételhetnénk , csak előbb kellene talizni , valahol félúton.
Hazafelé azért megcsíptük az RS Octáviát!
Jó volt megismerni pár embert innén.
Fönci : nagyot tud ugrani a busa álló helyzetből akksiról.
necélozgassááááááááááá.................
mondtam hogy nem rajtammúlt.

halló........
ez az én galériám.
mit keres ez nálad?
estét!
a csütörtöki képeket kérem feltölteni szíveskedjék!