igen haver.
sokan vagyunk és sokfélék....és sokfelé visz az utunk...
van hogy egymástól távolabbra.
de ez is a körforgás része.....
motorok jönnek emberek mennek....de a barátságnak maradnia kell.
és hogy miert?
mert én mondtam.
Nossss... én itt sem adtam fel azt amit szeretek. És nem hiszem, hogy jöhet olyan élet helyzet amiért ezt felhagynám! Láthatod a galériámat (már ha nem vagyok lusta és feltöltöm).
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy ugyan sokan abbahagyták a motorozást, de sokan folytatják is! Szinte 100%-ék, ha hétvégén felmennék a Mátrába akkor Vas úr ott lenne az alsó parkolóban! :-) Feri bácsi szinte amikor lehet nyeregben van és GáborXX most kezd újra "életre" kelni! Szóval pozitív vagyok! A többiekről sajnos nem tudok semmit, de ha szívesen benne lennék egy találkozóban, ha valakit érdekel?
az itthon gurulásnak csak egyik pillére hogy mi éri meg...
a társaság a barátok,az emlékek.......a füredi velőspirítós......
"tovább is van mondjam még?"
és az sem indok hogy széthullott a csapat.
csak bebábozódtak.
egy szó...egy gesztus....és egyként állnak fel.
megvan ez ott a nagyon csilivilijólétben?
naugye.
persze mondhatod hogy mit dumálok...amikor motorom sincs...
és tényleg.
de én gyalog is a joci vagyok.
Nagyon sokat gondolkoztam azon milyen jó lenne otthon is gurulni, de arra jöttem rá, hogy nem tartózkodom Mo.-on annyit, hogy ez megérné.
Csak a motor "romlana meg" az állásban...
Jól vettem észre, hogy Magyarországon drágábbak lettek a motorok mint tíz éve???
Hülyeségből elkezdtem nézegetni a piacot és én úgy veszem észre, hogy akinek van gyakorlatilag annyit kér érte amennyit akar, mert, hogy nincs választása az embereknek...
A pilóta súlyán sok múlik!
Mondjuk ha a háló sapkádba belefér 10 kiló krumpli az nem túl jó....
Még mindig isteni...
sokan vagyunk és sokfélék....és sokfelé visz az utunk...
van hogy egymástól távolabbra.
de ez is a körforgás része.....
motorok jönnek emberek mennek....de a barátságnak maradnia kell.
és hogy miert?
mert én mondtam.
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy ugyan sokan abbahagyták a motorozást, de sokan folytatják is! Szinte 100%-ék, ha hétvégén felmennék a Mátrába akkor Vas úr ott lenne az alsó parkolóban! :-) Feri bácsi szinte amikor lehet nyeregben van és GáborXX most kezd újra "életre" kelni! Szóval pozitív vagyok! A többiekről sajnos nem tudok semmit, de ha szívesen benne lennék egy találkozóban, ha valakit érdekel?
haver vagy.
a társaság a barátok,az emlékek.......a füredi velőspirítós......
"tovább is van mondjam még?"
és az sem indok hogy széthullott a csapat.
csak bebábozódtak.
egy szó...egy gesztus....és egyként állnak fel.
megvan ez ott a nagyon csilivilijólétben?
naugye.
persze mondhatod hogy mit dumálok...amikor motorom sincs...
és tényleg.
de én gyalog is a joci vagyok.
Csak a motor "romlana meg" az állásban...
haggyadmááááááááá
Jól vettem észre, hogy Magyarországon drágábbak lettek a motorok mint tíz éve???
Hülyeségből elkezdtem nézegetni a piacot és én úgy veszem észre, hogy akinek van gyakorlatilag annyit kér érte amennyit akar, mert, hogy nincs választása az embereknek...