H, ring ?.......Ez most komoly ? Te hülye gyerek ez a válasz a születésnapi köszöntődre ! Ne ringezzél nekem , gyere ki a valóságba , ott mutasd meg , hogy mersz vagy nem mersz........
Ennek igazán örülök , mert akkor megejthetjük a mi kettőnk konfúzióját !
Kettő motor , kettő pilóta , kettő kamera.......mivel tudom , hogy soha nincs pénzed a kamerát én biztosítom részedre ! Az útvonal eldöntését rád bízom , de van egy útvonal ahol te biztos jobb leszel , mivel csupa kanyar ! Budapest -Sátoraljaújhely az északi határ mentén........
ui: Mielőtt valaki valaki rám "sütné" , ma még nem ittam alkoholt !
Tegnap szintén jót motoroztam!
De olyan forróság volt, hogy azt hittem meggyulladok! Aztán jöttek a viharfelhők és Salzburgtól 270-et jöttem hazáig, hogy megmeneküljek tőle! Hazaértem és 15 percre rá leszakadt az ég, igazi szuper cella volt! De ha ezt bekapom motoron, akkor végem lett volna az biztos!
Atya gatya mik vannak ott kint.
Na csak keveredjenek ide .
Majd a Club 130 megmutatná nekik hogy kell a Veszprémi elkerülőn 2 velős pirítossal a gyomorban veretni
Fasz.
Reméllem nem komoly.
De kimehetünk a H. ringre is. .
De ha úgy van menjünk velős pirítóst is enni és elötte kőröshegyen megyünk 1-2 kanyart.
Ennek igazán örülök , mert akkor megejthetjük a mi kettőnk konfúzióját !
Kettő motor , kettő pilóta , kettő kamera.......mivel tudom , hogy soha nincs pénzed a kamerát én biztosítom részedre ! Az útvonal eldöntését rád bízom , de van egy útvonal ahol te biztos jobb leszel , mivel csupa kanyar ! Budapest -Sátoraljaújhely az északi határ mentén........
ui: Mielőtt valaki valaki rám "sütné" , ma még nem ittam alkoholt !
De olyan forróság volt, hogy azt hittem meggyulladok! Aztán jöttek a viharfelhők és Salzburgtól 270-et jöttem hazáig, hogy megmeneküljek tőle! Hazaértem és 15 percre rá leszakadt az ég, igazi szuper cella volt! De ha ezt bekapom motoron, akkor végem lett volna az biztos!
Képek:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Na csak keveredjenek ide .
Majd a Club 130 megmutatná nekik hogy kell a Veszprémi elkerülőn 2 velős pirítossal a gyomorban veretni