Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo nap kedves clubb.
Hááát, elég elfoglalt vagyok mostanában....
ööööö, értettem Főnök!
Elég soká tartott még észrevetted
Egyáltalán nem vicces, majd én előírom kivel gyere
kár
Reggelt!
Ha valahová egyedül megyek és így is iratkozok fel, akkor ne irkáljatok hozzám más személyeket, légyszi!
Szóval! Volt aki nem tudott eljönni szilveszterezni, így arra gondoltunk, hogy csinálunk egy következő "meetinget". Időpont: 2013. január 19. szombat, téma: farsangi, jelmezes bál, ha már ezt az időszakot éljük. Kezdés: délután 14.00 óra, helyszín: Menyuséknál, tehát nálunk! Sör (legalább 3 hordó) lesz és még a többi apróság. Itt kérem feliratkozni.
1. Menyusék
2. Sanza
3. Fiveurban +né+Dóri
4. Maistear + Kriszti ( 17 óra körülre tudunk menni )
5. Robotos
6. Dev
7. Vas (hangérijen)
8. Pep & né
9. Zsu
2:56-nál láttam már ilyet aki ezt busával adta elő!

http://youtu.be/f_YcTpzqwkw
Szóval!Volt, aki nem tudott eljönni szilveszterezni, így arra gondoltunk, hogy csinálunk egy következő "meetinget".időpont: 2013. január 19. szombattéma: farsangi, jelmezes bál, ha már ezt az időszakot éljükkezdés: délután 14.00 órahelyszín: Menyuséknál, tehát nálunk!Sör (legalább 3 hordó) lesz és még a többi apróság.Itt kérem feliratkozni.
1. Menyusék
2. Sanza
3.Fiveurban +né+Dóri
4.Maistear + Kriszti ( 17 óra körülre tudunk menni )
5. Robotos + Natasha
6. Dev
7. Vas (hangérijen)
8.pep & né
9. Zsu
Jogos a kérdés!
A válasz: NEM!
19. Olaszország felé fogok tartani egy mikróbuszban! Sorry!
Idén talán több időm lesz. Legalábbis ezt igérték a melóhelyen!
Üdv!
Utálsz
Igen, főleg.
Sajnálom, de nem tudok menni!
Kihasználatlanság miatt? Vagy mi?
Szóval!Volt, aki nem tudott eljönni szilveszterezni, így arra gondoltunk, hogy csinálunk egy következő "meetinget".időpont: 2013. január 19. szombattéma: farsangi, jelmezes bál, ha már ezt az időszakot éljükkezdés: délután 14.00 órahelyszín: Menyuséknál, tehát nálunk!Sör (legalább 3 hordó) lesz és még a többi apróság.Itt kérem feliratkozni.
1. Menyusék
2. Sanza
3.Fiveurban +né+Dóri
4.Maistear + Kriszti ( 17 óra körülre tudunk menni )
5. Robotos + Natasha
6. Dev
7. Vas (hangérijen)
8.pep & né