Mivel gurulásos elvonási tüneteim vannak, de sajnos nem tudok egész napra elhúzni, egy rövidebbet szívesen gurulnék holnap.
Az eperfesztivál nem érdekel, a hastánc meg főleg nem, tömegben napon szétrohadni meg pláne nem.
Szívesen felmennék egy dumcsira/üdítőre/rántott szalonnára Mátraházára, esetleg Sirok (motoros találkozó helye az erdőben), vagy ilyesmi.
Kis beszélgetés, ketrecharc, lövöldözés és irány haza.
Szerintem 9 óra körüli indulással (mi általában elkésünk, asszony miatt!) már 13-15 óra között itthon tudnék lenni és robotolhatnék tovább ezerrel, a többiek meg azt csinálhatnának, amit akarnak!
perfesztivál (Tahitótfalu)rövidtúra június 9.-e szombat.
Találkozás 10 órakor M3 shell benzinkútnál, irány dobogókő onnan Esztergom, a hastánc bemutatóra érjünk Tahitótfaluba az eperfesztiválra.
részlete program
1.Andry
2.Robotosék
3.Vas(a párjának megkérdezzük a párját, jöhet e)
4.Alex
5.Sanza59
6.Zorró (utasként?)Még el is gondolkoztam egy percig...
Aztàn ràjöttem hogy még a tankra sem tudok támaszkodni mert derékszögben van gipszelve az ùjjam!
7 pep de csak 13:30 után. utánatok megyek.
8.Menyus
9.Busati
perfesztivál (Tahitótfalu)rövidtúra június 9.-e szombat.
Találkozás 10 órakor M3 shell benzinkútnál, irány dobogókő onnan Esztergom, a hastánc bemutatóra érjünk Tahitótfaluba az eperfesztiválra.
részlete program
1.Andry
2.Robotosék
4.Alex
5.Sanza59
Aztàn ràjöttem hogy még a tankra sem tudok támaszkodni mert derékszögben van gipszelve az ùjjam!
Dev még soha nem volt féltékeny!
Meg vettem az esőruhákat, úgyhogy garantáltan nem lesz eső!
Dehogy, már arra készülök tavaly óta!
Te mehetsz Vassal. Judit jön velünk
9-kor Gödöllőn vagyunk, 9.30-kor Pásztón.....
Andry nem haragszom rád, sőt SZERETLEK, nem akarok kötsög csapatbomlasztó lenni (dehát az vagyok bassz...)!
mindenkinek!
Mivel gurulásos elvonási tüneteim vannak, de sajnos nem tudok egész napra elhúzni, egy rövidebbet szívesen gurulnék holnap.
Az eperfesztivál nem érdekel, a hastánc meg főleg nem, tömegben napon szétrohadni meg pláne nem.
Szívesen felmennék egy dumcsira/üdítőre/rántott szalonnára Mátraházára, esetleg Sirok (motoros találkozó helye az erdőben), vagy ilyesmi.
Kis beszélgetés, ketrecharc, lövöldözés és irány haza.
Szerintem 9 óra körüli indulással (mi általában elkésünk, asszony miatt!) már 13-15 óra között itthon tudnék lenni és robotolhatnék tovább ezerrel, a többiek meg azt csinálhatnának, amit akarnak!
részlete program
1.Andry
2.Robotosék
4.Alex
5.Sanza59
8.Menyus
9.Busati
részlete program
1.Andry
2.Robotosék
4.Alex
5.Sanza59