Amikor hazaértünk, kiderült, hogy a nagymamám nem mert kimenni!
Azt mondta, hogy a kopasz majdnem átugrott a kerítésen!
Azonnal gondoltam, hogy ez csak Atix lehetett! (Pep ehhez alacsony )
Sorry de akadt egy kis technikai problémám reggel, amit csak mostanra sikerült elhárítanom, nincs meg senkinek a száma így nem tudtam szólni.
Remélem nem vártatok rám sokat!
Azé elindulok ösztergom felé gurulok egyet magamban.
Remélem bemelegítettétek már az aszfaltot!
Sikerült kipróbálni a beszélőt.
-Sisak rajtunk, én bent szobában, csajom kint motornál: tiszta hang, minden ok.
-Motoron ketten: kb. 80km/h-ig (tehát 1. fokozatban ) érthető beszéd, felette FOS!
-Motoron egyedül, telefon zsebben, csajom otthon, motorról hívom 140km/h-nál, hang tiszta mindkét oldalon.
Következtetés: telefonálni hibátlan, az interkom nem tudom, hogy miért nem jó. Szerintem nem tudok mást beállítani rajta, ugyanis a leírásában is csak 120km/h-ig írja az iterkom funkciót (lehet hogy 2 schuberth sisakban működik is addig).
Na úgy néz ki hogy testet öltött a holnapi gurulás, semmi extra csak egy kis "lübütykölés"....
Üvegtigris- Dorog- Esztergom (itt reggeli hambuci a szokásos helyen, vénás kávéval )- Át a szlovákokhoz hogy Letkésnél visszajöjjünk kikerülve ezzel a komp költségeket ezzel üzemanyagot sporolva (ha jól emlékszem 1500ért visz át) és minden csepp számít! - Királyrét - Kospallag- Nógrád (itt esetleg egy vár nézés ha van kedvünk, szerintem érdemes)- Kanyarvadászat Rétság felé itt lehet ebéd a szokásos helyen.
Aztán ha még van kedvünk akkor meglátjuk merre tovább...
Találka Pepnél fél 10kor!
(eddig 4 motor jelentkezett a mozgalomhoz! )
Amikor hazaértünk, kiderült, hogy a nagymamám nem mert kimenni!
Azt mondta, hogy a kopasz majdnem átugrott a kerítésen!
Azonnal gondoltam, hogy ez csak Atix lehetett! (Pep ehhez alacsony )
http://youtu.be/N8m9gk6FAPU
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.you
tube.com/watch?v...
Volt benne beszélgetés, gurulás, gyors tempó...
Csókoltatom a résztvevőket!
Sorry de akadt egy kis technikai problémám reggel, amit csak mostanra sikerült elhárítanom, nincs meg senkinek a száma így nem tudtam szólni.
Remélem nem vártatok rám sokat!
Azé elindulok ösztergom felé gurulok egyet magamban.
Remélem bemelegítettétek már az aszfaltot!
Sikerült kipróbálni a beszélőt.
-Sisak rajtunk, én bent szobában, csajom kint motornál: tiszta hang, minden ok.
-Motoron ketten: kb. 80km/h-ig (tehát 1. fokozatban ) érthető beszéd, felette FOS!
-Motoron egyedül, telefon zsebben, csajom otthon, motorról hívom 140km/h-nál, hang tiszta mindkét oldalon.
Következtetés: telefonálni hibátlan, az interkom nem tudom, hogy miért nem jó. Szerintem nem tudok mást beállítani rajta, ugyanis a leírásában is csak 120km/h-ig írja az iterkom funkciót (lehet hogy 2 schuberth sisakban működik is addig).
Hy.
jól hangzik
csak az a bibi hogy Én nem leszek még Pest közelében sem holnap
de jó utat nektek
Üvegtigris- Dorog- Esztergom (itt reggeli hambuci a szokásos helyen, vénás kávéval )- Át a szlovákokhoz hogy Letkésnél visszajöjjünk kikerülve ezzel a komp költségeket ezzel üzemanyagot sporolva (ha jól emlékszem 1500ért visz át) és minden csepp számít! - Királyrét - Kospallag- Nógrád (itt esetleg egy vár nézés ha van kedvünk, szerintem érdemes)- Kanyarvadászat Rétság felé itt lehet ebéd a szokásos helyen.
Aztán ha még van kedvünk akkor meglátjuk merre tovább...
Találka Pepnél fél 10kor!
(eddig 4 motor jelentkezett a mozgalomhoz! )