Hát én anno megtaláltam a stílusomat, az elképzelésem a következő volt: legyen sportos (min. 150-Le.) és lehessen vele túrázni.
És ez eléggé determinálja a lehetőségeimet kb 5-10 fajta motor jöhet számításba pl. haya, xx, zzr, zx-12, Yzf 1000R stb.
Persze vannak még mások is de azok valamiért kiesnek a rostán kevés Le, túl idős stb.
De persze az ember változik, érdekelnek még a Power Cruiser-ek is!
Azt gondolom minden motornak van hibája, nem is egy.Az a kérdés mennyire tudsz vele azonosulni!Ha jól tudom a Yamaha anno a Kawa ZZR 1100 ellenében hozta piacra, akkor még nem is volt 'busa.Valószínű te sem veszel mást,csak ilyen "express train" elnevezésű motorokat!
Stét!
Majdnem busa lett belöle, de egy kicsit tartok a régi szériától az elöforduló hibái miatt, de még ki tudja mi lesz...
A Thunderace mellett az elöző moci pozitív tapasztalatai miatt döntöttem, ez a mostani teljesen gyári álapotban van és még jobb mint az elöző volt (ezt márciusban vettem)!
1. Dev + Devné (+ haver meg haverné)
2. Vas
3. Fiveurban
4. Zo & Zsu
5. Robotosék (16-30-ig pont jó!)
6. Jocikirályék.(dátumot nem tudok,de mindenképp megpróbálunk ott lenni,ha csak egy délutánt is....) munka.
7. Maistear + Kriszti 30.-ai 7vége
Te lecserélted az Ace-t? Ez két szép darab! Gratulálok hozzá, bocs,de nem tudtam.Ezek szerint kitartasz a Yamaha mellett, ennyire bejött?
Nem lesz már 'busád? Üdv!
2. Vas
3. Fiveurban
4. Zo & Zsu
6.Jocikirályék.(dátumot nem tudok,de mindenképp megpróbálunk ott lenni,ha csak egy délutánt is....) munka.
Club 130 azt hiszem már sok elvtársnál voltunk vendégségben ezért szeretnénk titeket visszahívni Jászárokszállásra egy gyenge kis bográcsra a Pásztói delegáció nevében!
Az időpont szavazás tárgyát képezi. Július 16.-ai hétvégétől 30.-aig bezárólag gondoltuk (tehát valamelyik a 3 közül ).
Mivel valakinek nagyobbacska kirándulás lesz kb 10 főnek lehet szó szállásról is persze a házban. ( a kert meg elég nagy sátrakkal elfér vagy 100 ember is ). A kajához megveszünk mindent és a piát is rendezem.
Jó lenne ha motorokkal jönnétek (bár semmi értelmes érvem nincs,hogy miért ).
A strand kb 2 percre van ha valakinek van kedve, hát hajrá. Mi biztos hogy maradunk szombatról vasárnap estig tehát tényleg gyertek minél többen két napra!
Ha valakinek van egyéb kérdés,óhaj,sóhaj az ne tartsa magában!
Természetesen még írok majd fel emlékeztetőt.
Ja és megpróbálok belinkelni egy térképet is címmel!
És ez eléggé determinálja a lehetőségeimet kb 5-10 fajta motor jöhet számításba pl. haya, xx, zzr, zx-12, Yzf 1000R stb.
Persze vannak még mások is de azok valamiért kiesnek a rostán kevés Le, túl idős stb.
De persze az ember változik, érdekelnek még a Power Cruiser-ek is!
Majdnem busa lett belöle, de egy kicsit tartok a régi szériától az elöforduló hibái miatt, de még ki tudja mi lesz...
A Thunderace mellett az elöző moci pozitív tapasztalatai miatt döntöttem, ez a mostani teljesen gyári álapotban van és még jobb mint az elöző volt (ezt márciusban vettem)!
Hogy sikerült?
2. Vas
3. Fiveurban
4. Zo & Zsu
6. Jocikirályék.(dátumot nem tudok,de mindenképp megpróbálunk ott lenni,ha csak egy délutánt is....) munka.
7. Maistear + Kriszti 30.-ai 7vége
Nem lesz már 'busád? Üdv!
A nyóc általánost próbálom befejezni!
Egész rászoktam az esti motorozzásokra, jó buli belesikítani az éjszakába, íme egy pár kép a mairól:
Rutinról ne is beszéljünk?!
Szurkoljatok, megyek vizsgázni!
2. Vas
3. Fiveurban
4. Zo & Zsu
6.Jocikirályék.(dátumot nem tudok,de mindenképp megpróbálunk ott lenni,ha csak egy délutánt is....) munka.
2. Vas
3. Fiveurban
4. Zo & Zsu
5. Robotosék (16-30-ig pont jó! )
2. Vas
3. Fiveurban
4. Zo & Zsu
2. Vas
3. Fiveurban
2. Vas
Jászárokszállás, Jász utca 26. (Pusztai Rench )
Club 130 azt hiszem már sok elvtársnál voltunk vendégségben ezért szeretnénk titeket visszahívni Jászárokszállásra egy gyenge kis bográcsra a Pásztói delegáció nevében!
Az időpont szavazás tárgyát képezi. Július 16.-ai hétvégétől 30.-aig bezárólag gondoltuk (tehát valamelyik a 3 közül ).
Mivel valakinek nagyobbacska kirándulás lesz kb 10 főnek lehet szó szállásról is persze a házban. ( a kert meg elég nagy sátrakkal elfér vagy 100 ember is ). A kajához megveszünk mindent és a piát is rendezem.
Jó lenne ha motorokkal jönnétek (bár semmi értelmes érvem nincs,hogy miért ).
A strand kb 2 percre van ha valakinek van kedve, hát hajrá. Mi biztos hogy maradunk szombatról vasárnap estig tehát tényleg gyertek minél többen két napra!
Ha valakinek van egyéb kérdés,óhaj,sóhaj az ne tartsa magában!
Természetesen még írok majd fel emlékeztetőt.
Ja és megpróbálok belinkelni egy térképet is címmel!
Lóbalzsam oszt kész!
a minap atix is megcsinálta.....
(csak utána fáj.....)
viccelsz? persze hogy értem.