Sziasztok Club tagok !
GáborXX ! A H.ringen hallottam valaki "kinyírt " egy ezer hármas fehér propellerest, kérdezd körbe a ringes fiúkat , nem e tudnak valami használható infót!
téged nem nehéz kiszúrni, ha egy kicsit sűt a nap akkor valahol tuti hogy találkozni veled az országban!
Viccen kívül elég sokszor láttalak már sok helyen...
Azaz azaz űrszekér megy ám!
Hát most gyalogkakukk vagyok egy ideig, de majd meglátjuk most egyenlőre sok minden változik az életünkbe és nem fér bele (még) a motorozás, de természetesen nem bírom ki motornélkül sokáig...
Monor CSÜLÖK & CSÜLÖK
19:00 a gyülekező
Maistear Biztos
Gábor xx Biztos
Robotosék Biztos
Mi Biztos
Vas Gabi 75%
Megkérem a töbieket hogy NYILATKOZZANAK !
Monor CSÜLÖK & CSÜLÖK
19:00 a gyülekező
Maistear Biztos
Vas Gabi 75%
Gábor xx Biztos
Mi biztos
Megkérem a töbieket hogy NYILATKOZZANAK !
szerintem ha minden rendben megy, 4-5 hét mulva lesz valami , de tuti, hogy nem kicsiny országunkból...
a 4-5 hét meg olyan dolog, hogy ember tervezz, Isten....
Hogy kellett a pénz- na ezen kivül
GáborXX ! A H.ringen hallottam valaki "kinyírt " egy ezer hármas fehér propellerest, kérdezd körbe a ringes fiúkat , nem e tudnak valami használható infót!
ezmindigkukucskál.....
azt akkor még azt hiszik hogy te vagy a zorró...(pedig csak be van kötve az arcod..)
Viccen kívül elég sokszor láttalak már sok helyen...
csak a fekete neylon alatt!
ugyhogy tessék hondát venni!nademostmáraztánizibe!
motor= honda.
akkómosmávegyémotort!
Hát most gyalogkakukk vagyok egy ideig, de majd meglátjuk most egyenlőre sok minden változik az életünkbe és nem fér bele (még) a motorozás, de természetesen nem bírom ki motornélkül sokáig...
Hallom eladtad az Acedat
Mi van helyette? vagy az ürvasra hajtasz?
Hallod Andrix! A legjobb lesz ha nem fékezel és a rendszámtábládat is derékszögbe rakod!