Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyumár Gabi'bá'

Mi van a dobbal ?
milyen?
hang?

Estét
Szép estét ! Végre valami jó hír , közbe elkészült a bakonyi videónk is ...
Lehet igazad lesz! Kiakarja kérdezni a tanár néni.
hello!
várjuk
Te csak ne szólalj meg....
Hali!
Csak, hogy ne hogy azt mondják, hogy be se nézek....

7 végére meg lesz a körös hegyi videjóóóó
Mit vigyorox?
Inkább tanulj, különben bünti lesz!
Ok!
És köszi!
Hívtalak.
Nem fog menni visszamenőleg, amiről tegnap beszéltünk estefelé... sajnálom. Ha van ötleted, csörögj! Segítek, ha tudok!
Mi sem....

Hello 130!
Five meg még egy dolog eszembe jutott a váltással kapcsolatban.Váltásnál nem engedik vissza a gázt meg a kuplungot sem használják ha jól tudom.
Joci próbáltalak híni egy 30-as számról csörögj már rám ha van időd szeretnék megbeszélni egy dolgot.köcce!
Várjatok már valami árulás van! Az első képen egy 525-ös típusú motor van de a többin meg az 540-es.Zsembery papa sztem már öregszik!
Egyébként ezt szerintem akkor van értelme megvenni ha van már egy rendszámos ktm-ed és pattintgatod a kettő között épp azon amelyiket használod.
igen Busa után kicsit furi
Szerintem ebben 5-ös váltó van de még az is lehet hogy csak 4-es mert ez egy cross-ból átalakított. És direkt versenyre!
Hát az ára egy kicsit több mint amire gondoltál de nem olyan vészes 800.000 Ft
Csak 140-ig 6-szor váltassz
Pep! Tényleg? Te is bírnád.

Le írva nem nagyszám 80Le.

De ezt kb max 140Km/h-ig adja le tehát hasonlóképpem gyorsul mint a sportmotorok.És a súly pedig 100-110 Kg. Egyébként az enyém 65Le körül van.
Nap nektek

Vazze én is tudnám értékelni ,ha lenne rendszáma és 500.000 ft ért az enyém lenne

Ameg menyi ló van benne 125 ?
Bocs Gabi tudja még értékelni de még mindig nem regisztrált
Robotos nézd mit találtam neked!

Rajtad kívül ezt más nem tudja a klubbon belül értékelni ezért mutatom neked!

KTM 540 sxs

ULTRA BRUTÁL! 540 SXS-BŐL ÉPÍTETT SUPERMOTO, KEZDŐKNEK NEM AJÁNLOTT, ELÉG SZIGORÚ GÉPÁLLAT! AKRA RENDSZER, MART VILLANYAK, HULLÁMOS FÉKTÁRCSA, SUPERMOTO FUTÓMŰ! RADIÁLIS FÉKKEL, REZGÉSCSILLAPÍTÓS KORMÁNY MAGASÍTÓVAL! KEVÉS ÜZEMÓRÁVAL, SZÉP ÉS JÓ ÁLLAPOTBAN! ARE YOU READY TO RACE? MINDEN HASZNÁLT MOTORUNK ÁTVIZSGÁLT ÉS ÁLLAPOTLAPPAL RENDELKEZIK, AZ ABBAN FOGLALTAKRA GARANCIÁT VÁLLALUNK!