Széles a paletta, nem tudom, mi érdekel. Szerintem a szoftver tesztelői állásokkal lehet próbálkozni, ha van hozzá affinitásod. Vagy ha ücsörögni akarsz, akkor recepció, mondjuk éjszakai reci egy hotelben. Mindkettőhöz kell angol minimum, nem tudom, ez mennyire gond.
az ilyen az igen bár ezt is lehet úgy, hogy minimálbérér állandó terrorban tartva hogy holnap kell-e jönni ha nemtetszik valami, vagy a ráérős nemmegfeszülős formában
mik? pl ha 8 órás munkaidővel írják ki, ne a 2. interjún súgják meg bizalmasan, hogy hát igen, 8 óra, de aki eddig nagyon ragaszkodott ehhez, hamar elúszott a tennivalókkal, meg ilyen 110-120-akból éljen meg aki annyit fizetne persze ha 120-ér semmit nem kell csinálni, akkor oké, vagy 160-180-ér már elég sokmindent bevállalnék. de a legjobb egy minden fenti szempontból közepes munka lenne, ahol hosszabb távon van értelme foglalkozni a dologgal, nem unalmas, de nem 40 évesen szívrohamkapós, nem éhenhalós, de arányosan megbecsülősanyagilagos
az ilyen jelentkezős himihumi, már bukó szokott lenni. te tudsz oylan jó melót, amit meghírdetnek, tök jó a fizu, normális elvárásokkal, és még nincs rá ember?
Ejj, ez gonosz volt.
Lehet ilyet találni, de az elvárások általában magasak.
Neked való, testhez álló munka....................
Egyelőre csak azt tapasztaltam, hogy a szája nagy...