Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pesti/megyei motorosok pénteken pilis túra! akinek van kedve csatlakozni 3dt-hez az jeleze a dt fórumban!
Monnyuk patológia, oda be is fekhet.
Ha tudod, mit akarsz csinálni, akkor szerintem nézz ki egy céget, és próbálj bekerülni oda.
Széles a paletta, nem tudom, mi érdekel. Szerintem a szoftver tesztelői állásokkal lehet próbálkozni, ha van hozzá affinitásod. Vagy ha ücsörögni akarsz, akkor recepció, mondjuk éjszakai reci egy hotelben. Mindkettőhöz kell angol minimum, nem tudom, ez mennyire gond.
Csak az a 200km... Mert hát ez a játék a Bükkben játszódik.
az ilyen az igen bár ezt is lehet úgy, hogy minimálbérér állandó terrorban tartva hogy holnap kell-e jönni ha nemtetszik valami, vagy a ráérős nemmegfeszülős formában
Mikor két éve láttam akkor így nézett ki, azóta nem láttam.
mik? pl ha 8 órás munkaidővel írják ki, ne a 2. interjún súgják meg bizalmasan, hogy hát igen, 8 óra, de aki eddig nagyon ragaszkodott ehhez, hamar elúszott a tennivalókkal, meg ilyen 110-120-akból éljen meg aki annyit fizetne persze ha 120-ér semmit nem kell csinálni, akkor oké, vagy 160-180-ér már elég sokmindent bevállalnék. de a legjobb egy minden fenti szempontból közepes munka lenne, ahol hosszabb távon van értelme foglalkozni a dologgal, nem unalmas, de nem 40 évesen szívrohamkapós, nem éhenhalós, de arányosan megbecsülősanyagilagos
Edzésnek, Ádám?
Szia Jimy!

Ejj, ez gonosz volt.
anyud üdvözöl, aszondja, ne szólj be az új apukádnak.
halvány igéretek vannak két helyre de nem lovallom bele magam egyikbe sem, bármi konkrétra ugranék
Attól függ, mit nevezünk normális elvárásoknak.
Lehet ilyet találni, de az elvárások általában magasak.
Hali!
Neked való, testhez álló munka....................
az ilyen jelentkezős himihumi, már bukó szokott lenni. te tudsz oylan jó melót, amit meghírdetnek, tök jó a fizu, normális elvárásokkal, és még nincs rá ember?
Az mit jelent? Még csak nézelődtél, de nem jelentkeztél konkrétan sehova még?
halvány lehetőségek vannak, de semmi konkrét
Ez nem hangzik túl jól. Így érthető, ha fáradt vagy. Néztél már valamit ehelyett?
ja, 9-19-ig vagyok, plusz egész nap állok.. plusz szellemileg sem nagy kihívás
Miért nem tudsz rendesen edzeni? Az idő a baj, vagy mi?
én nem.. fasz kivan, hogy emiatt a meló miatt nem tudok edzeni rendesen kell néznem valami mást
Na mi van? Alszotok? Vagy most ti mentetek edzésre?
Az. De ha találkozunk, akkor jobb lenne, ha nem az anyai ösztön jönne elő, mert az már rég rossz.
Látom, nem sikerült viselkedni, míg nem voltam itt.

Egyelőre csak azt tapasztaltam, hogy a szája nagy...
Nem a te dolgod lett volna véletlen, Nyuszipussz?