Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy Yamaha Jog 2kj Sport robogó. A motoron minden működik. Valamiért nem pörög ki teljesen, menni lehet vele kb 40 en a vége, én nem értek hozzá és nem is szeretnék vele foglalkozni. Tárcsafékes elől. Csere Honda CR 250 (1988) alkatrészekre. Alkudni lehet de nem sokat. Videót tudok küldeni hogy beindúl.
Akit érdekel KTM SX 144 es hülyevezett henger az írjon!
Email : b.bbalintt@gmail.com
Telefon : 06306576075
Sziasztok!

Lenne egy sürgős kérdésem. Mi a különbség az 5 és 6 vezetékes fesszabályzók között? Még ma szeretném megrendelni, de 5 vezetékes univerzális nincs, csak 6. Egy 250-es suzuki gxs250f-be kell.

Tudja valaki?

Márió
helló!
sikerült lezúznom egy kymco k12 sportot ezért bontásra kínálom!
a legértékesebb része egy 120/70-12 michlen gumi 13" krómfelniken 90 % és defektgarancia 2016 ig , de ezen kívül szinte minden alkatrésze megvehető! a kb50 és a zx típusokba biztosan jók az alkatrészei de lehet még egy pár típus pluszba de azt nem tudom! 70 hengerszett, 21" karbi, sportkipufugó, idomok, a szíj is 1000km-es és a kuplung is 4000-km.
bozsasc@hotmail.com
06205031147
üdv
FZR 41mm-es első telóhoz csúszó persely hol van olcsó pénzért?
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy nincs e véletlenül vkinek runner 50-sp hez jobbos balos tükör lehetőleg gyári aminek meg vannak a tartozékai (takaró gumidugó)és használható állapotban van?Ha lehet küldj róla képet!
Üdv.
Honda CB450S, 1989 évjárathoz keresem a képen bejelölt alkatrészet. Ha tud valaki segitsen. Üdv.
Aprilia leonardo 125 egyben alkatrésznek eladó.kérésre küldök képet.Érd:ghosty0712@gmail.com
Aprilia RS 125 bontott alkatrészek eladóak korrekt áron .
Elérhetőség : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
üdv
Segítségeteket szeretném kérni!
nem tudtok valami olcsó helyet ahonan lehetne rendelni honda xl 125ccm-is enduróhoz vezérműlánc feszítőt?
Találtam egy boltott de az egy kissebb vagyonért árúl ilyet! :/
sűrgősen kellene!
Válaszotok előre is köszönöm!
Ne itt A kawasaki @ steelhorsemotor .hu ra küldjél mailt évjárattal!
Köszi a gyors vàlaszt...árat esetleg tudsz mondani?
Üdv.Ha van valakinek egy 1988 as Honda CR 250 es motorhoz gázbovdenje akkor az érdekelne.Köszönöm
Eladó motor ülésfűtés..8000/db....
Sziasztok honda Zoomerhez keresnék ülést! Esetleg nincs valahol el fekvőben! A polymobilnak van hasonló robogója annak is jó lenne az ülése!
Újban tudok segiteni! Adatlap!
Sziasztok....keresnék Gsxr 1100 W-hez kuplung lamella szettet rugókkal! Érdekel jó állapotú bontott,vagy új jó árban....ha tudtok valamit,megköszönném az info-t!
gyújtás vezérlő meg van érdekelne ..vezeték köteg.... tipus szám esetleg
Keresek zxr 750(93-95) km/h számlapot,vagy ha vki tud pontosat csinálni az is jò!
Honda 900 RR stunt motorom elbontódott és eladóak róla a holmik! Ha valamiről nem írok árat akkor hívj fel, és megegyezünk! kormánystabilizátor 5000 nem ereszt, állítható keménységű, tank 10000, merev lábtartó 8000, átalakított olajgomba egykerekezéshez 3000, 56 fogas lánckerék 12000 ami 200 km-t futott és hozzá színtén színte vadonat új DID 525ZVM2 lánc 124 szemes amit 50 ropogóért vásároltam itthon nem is nagyon lehet kapni ilyen durva láncot ezért 35-öt szeretnék ha jól tudom 180 lovas a lánc, stunt kormány elfelejtettem lefényképezni de kérésre küldők, ezért 10-et kérnék, kitámasztó 8000.
sziasztok!
Bontott alkatrészek eladók!
első fék, kipufogó nincs és a faridomon kívül a többi idom nincs már!
Sztem az nem vészes.
Csak furi, h 50GBP Anglián belül is a szállítás.
Annyiból már ide is megjönne!
2 35l-es gyári Honda oldaldoboz.
Úgy, h van Angliában élő barátom, aki majd elküldni nekem.
Mekkora cucc?