hello. keresek 17"-os aranyszínű did ráfot, 3 vagy 3,5 széles érdekelne, ha valakinek van elfekvőben akkor jim18@freemail.hu-ra dobjon egy e-mail-t. köszi
1999 es cbr 900rr (sc33)hez keresek hibátlan kábel köteget.Garanciát vállaljon rá hogy ha beszerelem akkor működjön is.természetesen előleget adok a másik felét ha működik akkor azonnal ki fizetem
Szép napot mindenkinek.Ha esetleg van valakinek Kawasaki ZX9r idomgarniturája (2001 gyárt.évű motorra-csak az elemek érdekelnének lámpa,plexi stb nem feltétlenül) akkor engem érdekelne.Nincs törve a motorom de ha zöld lenne valakinek akkor tartalékba elraknám az eredetit és nem fujatnám a sajátomat át,sohase lehet tudni.Előre is köszönöm szépen
Sziasztok!
Nincs valakinek 2000-es évjáratú honda cbr600f-hez benzincsöve? Próbáltam már 2-3 féle benzincsövet, és mind megtörik, szóval mindenképp a gyári a jó, mivel azt hajlítva gyártják le.
Valaki? Fontos lenne.....
Ez természetesen lehetséges, elhozod a motort, fölrakod a vezetéket, kipróbálod és ha jó, akkor go
Üdv: Andi
gyújtás kapcsoló+tanksapka+hátsó zár zx6r(98-99)
10.000ft
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
A Kedves Andi-t jobban szeretem, de már rajta vagyok az ügyön
99 es (sc33) 900rr hez van hibátlan működő kábel kötegetek?Ha van akkor mennyibe kerül?
köszi
Nincs valakinek 2000-es évjáratú honda cbr600f-hez benzincsöve? Próbáltam már 2-3 féle benzincsövet, és mind megtörik, szóval mindenképp a gyári a jó, mivel azt hajlítva gyártják le.
Valaki? Fontos lenne.....
Köszi előre is!
Üdv: Olivér
köszi
Gumis anyát keresnék 6-os menettel.
CBF 600 2004-es óracsoport eladó, új. Az egyik csak Km-es, a másik mindkettő. Fel lehet tenni Hornet 600-ra és 900-ra is.
Ment mailen egy kérdés, de közben látom, hogy R-s
4 ezer forint.