Széles utat mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni, volt szerencsém megszerezni egy Husqvárna TE 450 es vashoz. Sajnos nagyobb a gond vele mint gondoltam. Megált az oljzása és jött a baj csőstül. Nem igazán mozgok rutinosan ebben a motoros stilusban, de nagyon szerettem volna kipróbálni ezt a tecnikát is. Esetleg ha tudnátok ajánlani valakit aki bont vagy javít efféle husqvarna TE 450 es vasakat vagy tudna tanácsot adni hogy milyen blokk passzolna bele. 2007 es a motor a piros szelepfedeles. Talán ha jól sejtem akkor a TC 450 es blokk is jó lenne hozzá. Sérült a hajtókar, dugattyú, henger, és a kipufogó szelepek is kaptak. Minden segítséget megköszönök.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy levegőszűrő beazonosításához.
Van egy 1984-es Honda VT 750 C motorom, amiben a képeken látható - nem gyári - levegőszűrő van.
Aki esetleg felismeri és tudja, hogy milyen néven lehet azonosítani, vagy bármi információt róla (gyártók, típus, stb.), kérem ne tartsa magában. 🙂
Nagy segítség lenne! Köszönöm.
Sziasztok! Felújítanék egy Yamaha SR 125 10 F -et. Keresek hozzá oldaldeklit mindkét oldalra. Ha valaki tud vagy van neki eladó, kérem hívjon a 30-5579114-en.
Előre is köszi!
Sziasztok, újabb kérdés a piros villámmal kapcsolatban.
A levegőszűrő összekötő gumi (karburátort köti össze a légszűrő házzal) meg van repedezve. Mivel ez egy olyan gyakori típus, hogy sokan még n is hallottak róla, így értelemszerűen az üzletben azt mondták, hogy ilyet ők nem tudnak adni.
Mondom sebaj, a benzincsappal is így vagyok, adjanak valami hasonlót.
Nem tudnak, mert nem lesz jó.
A miértet nem fejtették ki.
És itt jön a kérdésem. Okoz -e zavart, ha keresek valami univerzális; esetleg a karbira rá, a levegőszűrő házba be illeszkedő másik csövet, amivel ki tudom váltani?
Képet persze nem csináltam, de a linken a 4-es alkatrészről van szó
régi motoroknál volt ez divat
akkor még benzinnel mentek és ha víz került a rendszerbe az okozott működési zavart
most már a 10% alkohol miatt 3 csepp víz nem fog a pohárban összegyűlni
szűrőnek mindig van értelme, csak olyat válassz aminek normális az átengedő képessége
találkoztam olyan mini szűrővel ami alig engedett át benzint
Sziasztok.
Keresem az alábbi üzemanyag szivattyú / pumpa, vagy hívják bárhogy is, jó testvérét.
Cagiva City 50 robogón van, és az egyik csöcs le van törve (valószínűleg ezért is vált meg tőle a tulaj :) )
Gyári cikkszám Y00FA0168, bár sehol nem találok ilyet.
Esetleg ha valakinek van ötlete, mivel tudnám helyettesíteni, azt is megköszönném.
Nemet ebay pl:
https://www.ebay.de/itm/Anlass...
Van javitokeszlet, utan gyartott, talan eredeti is...