Ja,ezert is irtam hogy a hp nel 5-6 lehet.
bar lehidaltam mikor bemondtak az 50 rugot a ket tartokarert a blaze oldaltaskskhoz.
De ez szabott ar,mindenhol ennyi hogy szakadna rajuk az eg.Par darab munyag vacak es fém cso.
Csak szolok,ebay-en nemetbol postaval cirka 8000 az ion tankring.
Ha szerencsed van es jo az arpolitika a HPmotor a hivatalos magyar importor.Talan 5-6000 ert merik saccra.Meg megkapod azonnal.
Ki lehet fogni ebayen hasznaltban is de ritka es nrm sokkal olcsobb.
Sziasztok. Keresek tanktáskához SW MOTECH tankgyűrűt . A táska meg van csak a tanksapkára szerelhető gyors zár nincs. Ha valakinek van szóljatok.... :-)
Valakit esetleg érdekel motorkatalógus 90- 91-92-93 valamint 2006 évfolyam?
Ugyanitt autokatalogus 90-91-92-93-94?
Motorrevü teljes évfolyam 2017 ig (de akár 2018), de hogy honnan az meg kell nézni, mert anno már elvitték az addig tartót. De vagy 3-4 év biztos van.
bar lehidaltam mikor bemondtak az 50 rugot a ket tartokarert a blaze oldaltaskskhoz.
De ez szabott ar,mindenhol ennyi hogy szakadna rajuk az eg.Par darab munyag vacak es fém cso.
@Peter: dobj nekik egy mailt, munkanapom gyorsan valaszolnak.
https://www.ebay.com/itm/SUZUK...
Ha szerencsed van es jo az arpolitika a HPmotor a hivatalos magyar importor.Talan 5-6000 ert merik saccra.Meg megkapod azonnal.
Ki lehet fogni ebayen hasznaltban is de ritka es nrm sokkal olcsobb.
Ugyanitt autokatalogus 90-91-92-93-94?
Motorrevü teljes évfolyam 2017 ig (de akár 2018), de hogy honnan az meg kell nézni, mert anno már elvitték az addig tartót. De vagy 3-4 év biztos van.