Shark RFS 3 sisakom újszerű állapotban cserélném bőruhára.Xl méretű nekem nagy lett igy felesleges.Őtvenes méretű ruha csere volna legjobb de készpénz is játszik
SHOX Mondial komplett kétrészes bőrruha 3XL
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált keveset használt SHOX Mondial bőrruhám.
Teljesen újszerű állapotban van, rendszeresen tisztítottam és ápoltam a bőrt. 3XL méret, 175-195 cm, 85-120 kg között tökéletes. Színe: kék/fekete. Anyaga: bőr/textil. Kivehető CE protektorok mindenhol, a nadrágon térdkoptatónak kialakított hely + térdkoptató, a kabátban mosható, kivehető bélés van. A kabát és a nadrág összecipzározható. Külön külön is eladó! Sosem estem el benne. Kabát: 20.000 Ft, Nadrág: 18.000 Ft. Ha kell, postázom utánvéttel, vagy személyesen Szegeden.
Ár egyben: 33.000 Ft
MDS Pro Vent bukósisak irrídium kék plexivel, M
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szeretett MDS Pro Vent sisakom. Irrídium kék plexivel (enyhén karcos), kivehető, mosható béléssel, kiválóan szellőzik, M-es méret. Szín: kék/fekete. Sosem estem el benne. Ha kell, postázom utánvéttel, vagy személyesen Szegeden.
Ár: 10.000 Ft
TRACE RX-1 Sport csizma, újszerű! 45 méret
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált újszerű TRACE RX-1 csizmám. Párszor volt rajtam csak, 45-ös méret, de jó 43-46-ig . Színe: kék/fekete. Anyaga: bőr/textil. Ha kell, postázom utánvéttel, vagy személyesen Szegeden.
Ár: 20.000 Ft
Blizzard Carving síléc 180 cm
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált egy pár 180 cm-es Carving Blizzard síléc, kötéssel együtt, a képeken látható állapotban.
Ár: 8.000 Ft
Eladó egy alpinestars atem 2 részes fekete fehér ruha 2015 ben vásároltam egyszer estem benne bal karján illetve a vállrésznél található rajta a nyoma de csak feluleti nincs kiszakadva javitgatva!
Ár: 180.000 Ft!
Sziasztok!
Lenne egy eladó acerbis zárható tanksapkám. Újonnan vettem csak sajnos nem jó a motoromra. Akit érdekelne írjon emailt erre a címre: kornel.4361@gmail.com
Ár:5000ft +posta
Utolsó ár,posta is ok!L-es méretű,használt de szép állapotú!Protektoros,kicipzározható béléssel,akár utcai viseletnek is!
16000 Ft
Közel új ára harmadáért!
X9 500ccm
2001-es
84500 km
Gondosan szervízelt
Új variátor tárcsa
Új görgők
Új feszítő
Új csapágyak a hajtásban
Új első kerékcsapágyak
Új olaj es szűrő
Erős nem füstöl nem zörög
Jobb hátso idomot festeni kell ( müanyag színü)
Oldal sztender kapcsoló vezetéke szakadt!
Friss műszakis!
MAGYAR!
330.000ft
70/562-1404
Eladó a képen látható 2003-as évjáratú Honda CBR600RR motorkerékpár 19e Km-el, 850e Ft-ért.
Új kora óta van a tulajdonomban. Eldőlve sem volt!
- Elöl/hátul új gumi
- Új lánc
- Új akkumulátor
- friss olajcsere
Eladó a képen látható motorkerékpár szerelő állvány. Keveset használt, Újszerű állapotú. Max teherbírás: 300kg, 75cm magasra emel.
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
06307369590
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált garázsban tartott, frissen 30e. km szervizelt egyedi fehér festésű '08 Honda CBR 1000 RR-es motorom. (Csak márkaszervízben volt karbantartva).
A motor jobboldalán van enyhe felületi sérülés, egy 20-25km/h-val történt olajfoltos elcsúszás miatt.
Az alap felszereltséghez képest extra a motoron:
- Akropovic sportkipufogó (eredetit is adom)
- Sport plexi (eredetit is adom)
- Integrált hátsó lámpa (eredetit is adom)
- Rövidített fék és kuplung kar
- Bukógomba
A sötét plexi külön nem eladó?
Héj: Spectra-Kevlar-üvegszál tripla héjszerkezet.
MÉRETPROBLÉMA MIATT ELADÓ...!!!
ÖT ALKALOMMAL VISELT.
KÉT PLEXIVEL, PINLOCKKAL, MINDEN TARTOZÉKÁVAL ÉS PAPÍRJAIVAL!!!
MÉRETE: S
ÚJ ÁRA 65.000 + 15.000 A SÖTÉT PLEXI ÁRA!!!
TELJESEN HIBÁTLAN, GYÁRI/ÚJ ÁLLAPOTBAN!
A KÉPEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK!!!
POSTA OK
ÁRA :55.000
eladó Forcefield protektor nadrág. ára 20000 ft. ha érdekel írj atikovacs2kukacgmail.com
Eladóvá váltak az alábbi holmijaim:
SHOX Mondial komplett kétrészes bőrruha 3XL
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált keveset használt SHOX Mondial bőrruhám.
Teljesen újszerű állapotban van, rendszeresen tisztítottam és ápoltam a bőrt. 3XL méret, 175-195 cm, 85-120 kg között tökéletes. Színe: kék/fekete. Anyaga: bőr/textil. Kivehető CE protektorok mindenhol, a nadrágon térdkoptatónak kialakított hely + térdkoptató, a kabátban mosható, kivehető bélés van. A kabát és a nadrág összecipzározható. Külön külön is eladó! Sosem estem el benne. Kabát: 20.000 Ft, Nadrág: 18.000 Ft. Ha kell, postázom utánvéttel, vagy személyesen Szegeden.
Ár egyben: 33.000 Ft
MDS Pro Vent bukósisak irrídium kék plexivel, M
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szeretett MDS Pro Vent sisakom. Irrídium kék plexivel (enyhén karcos), kivehető, mosható béléssel, kiválóan szellőzik, M-es méret. Szín: kék/fekete. Sosem estem el benne. Ha kell, postázom utánvéttel, vagy személyesen Szegeden.
Ár: 10.000 Ft
TRACE RX-1 Sport csizma, újszerű! 45 méret
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált újszerű TRACE RX-1 csizmám. Párszor volt rajtam csak, 45-ös méret, de jó 43-46-ig . Színe: kék/fekete. Anyaga: bőr/textil. Ha kell, postázom utánvéttel, vagy személyesen Szegeden.
Ár: 20.000 Ft
Blizzard Carving síléc 180 cm
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált egy pár 180 cm-es Carving Blizzard síléc, kötéssel együtt, a képeken látható állapotban.
Ár: 8.000 Ft
Érdeklődni: Peti, Szeged
Tel: 70/6199777
Mail: peter88.economist@gmail.com
Kérésre további képeket küldök!
Ár: 180.000 Ft!
Lenne egy eladó acerbis zárható tanksapkám. Újonnan vettem csak sajnos nem jó a motoromra. Akit érdekelne írjon emailt erre a címre: kornel.4361@gmail.com
Ár:5000ft +posta
XL 1-1 darab. 18.000 FIX = INGYENPOSTA =
Másikat elvitték.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keress Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
XL 1-1 darab. 18.000 FIX = INGYENPOSTA =
16000 Ft
Közel új ára harmadáért!
czako20@freemail.hu
70 5761477
Doboz 5900 tanktáska 6900, kabát 19900.
hdavid0000@gmail.com
A hátsó gátlónak mennyi lenne az ára.Ha jól tudom Sv650-be is belemegy.
2001-es
84500 km
Gondosan szervízelt
Új variátor tárcsa
Új görgők
Új feszítő
Új csapágyak a hajtásban
Új első kerékcsapágyak
Új olaj es szűrő
Erős nem füstöl nem zörög
Jobb hátso idomot festeni kell ( müanyag színü)
Oldal sztender kapcsoló vezetéke szakadt!
Friss műszakis!
MAGYAR!
330.000ft
70/562-1404
Új kora óta van a tulajdonomban. Eldőlve sem volt!
- Elöl/hátul új gumi
- Új lánc
- Új akkumulátor
- friss olajcsere
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
06307369590
Van egy eladó első lámpám KLR-hez ha érdekel valakit.
A motor jobboldalán van enyhe felületi sérülés, egy 20-25km/h-val történt olajfoltos elcsúszás miatt.
Az alap felszereltséghez képest extra a motoron:
- Akropovic sportkipufogó (eredetit is adom)
- Sport plexi (eredetit is adom)
- Integrált hátsó lámpa (eredetit is adom)
- Rövidített fék és kuplung kar
- Bukógomba
Ár: 1.950.000Ft
Érdeklődni: immorteljedi@gmail.com
core1493@gmail.com