Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem annyira színültig van a kuplung olaj tartály hogy ahogy a csavarokat húztam meg folyt az olaj mindenfelé
és akkor sem támaszt ki
Nem kotnyeleskedel bele egyaltalan. Felvetettem ezt a kerdest is korabban, mondjuk en a kitamasztasra a pici lyuk eltomodesere gondoltam de ez is jo otlet.
De olaj ott nincs.
Suzuki GS 500; Yamaha xs 400 dohc 12e
pl xt-xl-dr600
Sziasztok!
Lenne egy elég érdekes, furcsa kérdésem. Tudnátok nekem felsorolni olyan motorkerékpárokat, amik 35 kW teljesítmény körül vannak, és sok bontott alkatrész van hozzájuk az országban? Olyan feladatot kaptam, hogy le kell fényképeznem egy ilyennek a kuplungszerkezetét, méreteket vennem, és terveznem is kell egy hasonlót.
Nem akarok belekotnyeleskedni, de hogy áll az olajszint a kuplung tartályában? Nem lehet, hogy kitámaszt, mert csurig van?
Érdemesebb lenne az első oldalról ezt rendelni Honda Extra Plate Clutch Kit- Kevlar, mert ehhez rugók is vannak. viszont ha megrendelem a szállítással együtt lehet nem érné meg. Maximum itthon keresek Barnett-et. Köszönöm, hogy írtál.
Ha ennyire csuszik akkor mar a fem lamellak is elegge megviseltek. Szettbe cserelj ha lehet. Ellenorizted a hidraulikus reszt hogy nem e tamaszt ki? Pl ha a folyadek nem tagul vissza a tartalyba akkor olyan mintha behuzva tartanad. Bar ekkor hidegen jo aztan melegen megy el, nalad gondolom meg mindig ilyen. Olaj is budos mar.
Köszönöm a megerősítést.
Lamella, olaj csere és megszűnik
Lamellára tippeltem én is.
Nem csúsztatom. Normálisan engedem ki és nem akar menni mintha csúsztatnám. Ha teljesen kiengedem lassan rángatva elindul de ha gázt húzok a motor felpörög, de nem megyek gyorsabban.
Es ha tudjuk mille-n motorrol van szo akkor talan kozeli utmutatast is tudunk adni merre indulj el. Mar ha el tudsz
Magyarul csúsztatod a kuplungot és ha 3 ezer fölé mész nem fog semmit azaz nem megy a gép?
Ahh ertem, szal a kar ki van engedve es ugy csuszik. Akkor lehet beallitasi gondok es lehet lamella gondok
Ezt magyarazd meg jobban. Es mi van ha teljesen kiengeded?
Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy olyan a kuplungom mintha csúsztatnám és ha 3000-es fordulat fölé megyek akkor pedig mintha behúznám a kart és semmi erőátvitel nincs.
Hello mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni, vettem egy Husqvarna wr 250-es 1992-es motort! Azt szeretném megtudni hogy a gyári gyujtása milyen? ha esetleg lenne valakinek képe hogy szemmel lássam az nagyon jó lenne, mert szerintem ami benne van az nem az eredeti! előre is köszönöm a segítséget |
Üdv!
Mivel beindult a téli szezonunk már ami a javításokat érinti,szeretnék szólni ,hogy van eladó vagy cserélhető Virago és Shadow alkatrészeink.
Tel:06703525376
Üdv Kaczkó
először szedd szét hogy hibátlan-e a furata, mert ha nem akkor kár belevenni bármit is
Rendben, köszi!