Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A motor hűtőjén lévő jeladó kapcsolja a ventillátort vagy a másik ami a termosztátnál van? Esetleg a kettő kombinációja?
Üdv mindenkinek!

Keresek Kawasaki ZXR használt motort megvételre ami A-korl jogosítvánnyal vezethető.

Válaszokat ajánlatokat köszönöm!
7elején megérdezem,Celldömölk
üdv
Köszi az jó lenne!
Én is vasi vagyok ezért így mégjobban érdekel!Szóval jöhet a szám is meg melyik városban is van a cucc?
Lakóhelyemen egy benzinkutas ajánlott nekem, de nekem nem kellettek mert az enyéim jó állapotban vannak, 30/pár, ha érdekel elkérem a telefonszámát!
Hali!
Nincs valakinek használt, de jó állapotú féktárcsája (310-es).
És esetleg fékbetétje?
Köszönöm, szólok az embernek, és írni fog, ha úgy gondolja.
Szia!

Tudok segiteni ASdatlaopmon elérsz!
hello
keress meg mailben tudok segíteni mindenben ha kell
laci
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. A szomszédomnak van egy GPZ 400 -as gépe, és ahoz keres olajszűrőt, levegőszűrőt, gyertyákat. Ha tudnátok boltot Budapest környékén.
Köszi!
Eladó a képen látható hátsó sárvédő..Ára:5.000 Huf
Tudom ,hogy kell valakinek

Üdv. Mindenkinek
Naaa fasza kis gépezet grat hozzá, de a fórumot sztem nem fogod elhagyni én is nézem nap mint nap
ezt nem lehet megmondani pontosan,mindenki más rugóelőfeszitéssel használja a gépet, ki kell tapasztalni. keresel vmi nagy fogót és a rugó tetején lévő két anya közül meglazitod a felsőt és akkor már igazából kézzel is tudnod kell csavarni, értelemszerüen lefelé, hogy összenyomd a rugót. a utasoddal együtt ráültük akkor ugyan annyira kéne összeülnie a gép hátuljának mint mikor egyedül használtad, 3-4-5cm-t. de arra figyelj h a gumiba is többet kell majd fujni a plussz suly miatt.remélem tudtam segiteni.
Hülyeséget kérdeztem, vagy senki nem szokott ilyet csinálni?:(
halónyaló emberkék!

Elhagyom a fórumot, sikerült beszereznem egy VTR 1000 SP1-et ( képen megtekinthető)... aztán így átkerülök abba a fórumba, de mindenkinek továbbra is balesetmentes km-eket olcsó benzint gumifákat kívánok...
a fuchs egy elég jó olaj én nem hallottam róla még rosszat de szerintem akármelyik jó gyártó olaja megfelel. a 10w-40 tulképp elég bele ha nem pályázol komolyabban csak időben kell cserélni. ha kell olaj keress nyugodtan mailben, tudok segíteni.
Köszi, a segítséget, még esetleg olaj ügyben tudnátok segíteni?
Milyen legyen (nem versenykörülményekhez kell, hanem hétköznapi használatra). Hol érdemes megvenni / rendelni.
Fuchs Silkolene 10w-40-et ajánlotta nekem egyik ismerős, de még csak nem is hallottam ilyenről ezelőtt. Most ELF van benne, ha minden igaz.
Itt fórumon említettek valvolinet, Castrolt, de ezekkel sokkal előrébb nem vagyok. Pontos típus érdekelne, hogy esetlegesen ne autóba valót, vagy gyengébb minőségűt rendeljek, mint kellene.
M12*1,25 . a menetemelkedés fontos mert a sima M12es menet 1,75ös emelkedésű
Hali ha jól emlékszem akkor 12es csavar kell,menetét már nem vágom, nem jo bele a sok helyen kapható emelőszem azok 10-es méretűek.
Üdv, emelőszemhez milyen méretű csavar kell zxr400 hoz?
Nem találtam infót róla. Előre is köszi a segítséget.
Üdv mindenkinek ismét!
Most az lenne az aktuális kérdésem, hogy ha mögém ül egy 70 kilós ember, mennyit kell állítani a hátsó teleszkópón, milyen irányban, és mien eszközzel tudnám megoldani? Mennépnk szerpentinezni, de úgy vettem észre, ez nem olyan mint a 250es, hanem sokkal jobban leül a háta ilyen esetben, szerintem azért ,mert sportosabb a geometriája, futóműve gondolom. Nem szeretném ha elemelkedne egy kanyarban az eleje vagy ilyesmi, bár a 250essel jót szerpentineztem utassal(jobban tapadt a hátsó gumi ...
Azt hiszem most a hátsó teló 60kilóra lehet állítva, mert az előző tulaj se volt egy nagydarab.
Küldöm! 06308 202303 vagy zolisdr250@freemail.hu
Eladó Kawasaki zxr 400 garázsban tartott,rendszeresen karbantartott,törzskönyvvel rendelkező korához képest szép állapotú,megbízható gép olcsón adom 350.000ft ért adom de én beszámolok 100.000ft ig egy kis robogót.Tel:06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu
tel.szám v mail?