Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor valószínűleg a tieden más az áttétel? Mindenesetre megnyugtató, hogy nem egyedi az eset, és emiatt még nem hullott szét Z.
Üdv!

Meg van még az alu z1000 láncvédő?
Üdv!

Tud valaki olyan céget aki Z1000-hez forgalmaz csomagtartót, oldal doboz tartót, hátsó kapaszkodót(utasnak)!
Mert gyárilag semmilyen csomag tároló alkalmatosságot nem lehet rá vásárolni!
Van egyáltalán valami lehetőség ezekre?

Ki Mit Tud?
Üdv

Z1000
Én ezt a "vonyítást" 80-nál hallom, és 90-nél már el is tűnik!
Egy láncfeszítés után sokkal csúnyább lett a hangja, (erősebb) de miután lazítottam rajta, mérséklődött!
Azt hiszem 525-ös lánchoz 9mm vastag lánckerék kell. A fogak száma az nem számít. Az 520-as lánchoz kell a 7mm-es lánckerek. A z750-hez DID 520ZVM2 lánc ajánlott de mivel neked ezres van biztos más a tuti. Hosszú meleg csapadékmentes öszt!
Nekem 42-es van hátul.
Sziasztok!

Nekem olyan kerdesem volna, hogy 525-os lanchoz milyen fogszamu fogaskerekeket kell vennem (vagy tipusszamut).
Egyebkent DID 525-os lanc lenne, meg valami JT lanckerek.

Koszi a turelmet!

CoR
Köszi!
Hello! Bár én nem vagyok Z-1000 tulaj, pedig szeretnék az lenni , de azért annyit hozzá tudok fűzni, hogy a Motor revüben még régebben volt 50.000-rews tesztje a Z-nek, ott is előjött a 6.ban fütyülés, azt írták: " valószínűleg a végáttételhez tartozó fogaskerék fogfelületén végigfutó hornyon keresztül-terhelt állapotban- kipréselt olaj okozza. de a 2005/2. számban az 50.000-es teszt végén darabokra szedték, ott talán részletesebben írnak róla.
Z 1000 tulajok!

Hatodik sebességfokozatban, 60 km/h tempónál elég jó vonyítást hallok a váltóból (mintha szorulnának a fogaskerekek), ami aztán el is tűnik kb 70-nél. Másnál is fennál ez a tulajdonság, vagy kezdjem el meghirdetni a verdát?
Hali urak, jók a képek!
Ha valakit érdekel megtaláltam a Hp corse kipufogót. Elérhetőség info@hpcorse.com sajnos azt nem tudom még mi az ára, mert a digók csinálják és kicsit töröm a taljánt. Főleg zöldségre csinálnak dobokat!
Van inox is az SPS tipusból, ezért talán elfogadható az ára.
t!
bar a hordai-nak is lehetne ertelme....
Nem tudom, de ezekkel a szlav nyelvkornyezetbol szarmazo rendorokkel nekem is allandoan meggyulik a bajom. Folyton akadekoskodnak, hogy alljak meg, stb. nem fogjak fel, hogy nem erdekel mi a kinjuk. Fizetnem meg sosem kellett..... A tordai hasadeknal most nem voltunk, de korabbi evekben sokszor. Volt minden, kaja, pia, csajok es megmaradt a nagy mondas:

Torda 3 P-betus nevezetessege:
- tordai pecsenye
- tordai pogacsa
- hordai hasadek :]]]]
Ugye! Én viszont a várba nem tudtam felmenni vele, mert felborultam egy felázott ösvényen, ezért letámasztottam a réten és gyalog vágtunk neki elfoglalni a várat. Hazafelé Nagyváradon ismét sziréna-villogóval üdvözölt a polisz, persze igyekeztem kihagyni a randit és gyorsan kimentem neki a képből! Voltatok a Tordai hasadéknál? Én még repültem is fölötte!
Nem az én motorom, de az enyémen szerintem ugyan ilyen van. Mostmár télleg ideje volna pár képet csinálnom a narancs-zöldségről...
Vehhehhe ismeros kornyek!
En is csináltam a hétvégén egy kis kört de csak itt Erdélyben, elég fasza volt. Z750enduro part 2
jaja közlekednek
én is lehültem mikor megláttam ezeket a vastag vonalakat, amúgy ez csak a parkolóknál ilyen vastag, de ugyanúgy csúszik mint itthon
Ott kis magán repülőgépek is közlekednek? Van egy vastagsága a felezővonalnak Amúgy tuti képek
hazaértem horvátból, a kis z nagyon bírta az utat, nagyon tetszett neki a horvát környezet, szerpentinek, emelkedők.
tolok fel egy-két képet ha nem gáz
Hali! Megnéztem a Laser lapját, műszaki rajzok stb. Z1000 dob tényleg nem jó a kis Z-re mert 4-2be megy és nem 4-1be, ami logikus de nem jutott eszembe. A 750re való extrem dobot viszont csak úgy lehet feltenni, ha a lengővilán lévő sárvédőt leveszi az ember és vissza se lehet tenni.
A többi cső meg semmi extra, legalább kissebb lenne mint a gyári de nem.
Megpróbálom felkutatni a (Hp SpS) dobot, amit a http://video.google.com láttam. Rengeteg Kawás videó van kipufogokról, meg minden másról is.
Setzer a kép a te mocidról van? Ha nem akkor is tuti.
Üdv FIGU
Coro köszi a címet, tuti!
A rendszámtartót én csináltam saválóból, és szerintem nagyon jó.
A két index nem szélesebb mint a rendszám, a rendszám világítás kázvetlen a moci alján, két oldalán a 2 (kicsi) index szüken alattuk a rendszám ami "kicsit" döntve van. Nem szivesen csinálnék másikat, mert így tetszik. Amint tudok lövök képet is.
FIGU
Itt van, hogy mik vannak 750-re: http://www.laserexhausts.com/e...

CoRo
Megoldás: új rendszámtábla-tartó.
Mert a rendszám szűken van oda passzintva a segge alá, és lyukakat kéne rá fúrni a csöveknek.
Tehát nem igen fér el, + láttam élöben mindkettőt, és az 1000sé szerintem szebb.
A lasernek 750re csak egyféle dobja van? Ha igen maradok a HP sps-nél. Jólnézki és tuti a hangja is, csak itthon még nem láttam. Ezen a forumon a 123. oldalon valaki feltett egy linket rengeteg kipufogoról van videó ott láttam.