Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert 2009. 03.04 vagy valahogy így cseréltem le a Yamahát.
Majd talán augusztusba, addigra remélem összeáll a vas (streefigterként)
srácok
jön valaki május 1.én madarasra?
Érdekelne a dolog.Garanciális?Mennyit gondolsz érte konkrétan?
Sajan én ilyen állapotban jutottam az enyémhez ,de még így is megérte megcsináltatni , ennél a tied jobban néz ki, mondjuk a blokk nekem jó volt.
Ha kell van nekem is tel számom, egy paksi srácé ,a futoművemet nekem is ő mentettem meg, mindnet meg tud javítani , felni féktárcsák , telók , érdemes beszélni vele kb 200-at sporolt nemkem:)
Huh bazd eléggé sokminden rommá tört.Hát én nemtom,hogy egyáltalán foglalkoznék-e vele.Mielőtt bevásárolsz az alkatrészekből nézd meg,hogy egyáltalán jó-e a blokk,mert ha nem szerintem add el egy bontónak,vagy valami.Ez azért eléggé húzós összeg lesz,ha belevágsz.Ezt szerintem úgyis totálkárra veszik.Vagyis havernak nem sérült a blokkja,csak a váz és idomok és egyből TK-ra vették.
Sziasztok!
Csak ma értem rá felnézni a fórumra. Hát teve, nagyon sajnállak, mint olvastam, neked annyira nem lett nagy bajpd, de a vasnak annál inkább. Nem igazán derült ki akkor, hogy volt-e rendőri intézkedés, de gondolom igen. Ha nem ismerte el a hibáját, akkor a rendőrség fogja kivizsgálni az ügyet. Nekem beismerte az "elkövető" de még most sem látok pénzt belőle. Sajnos a rendőrség sem kapkodja el a dolgokat. Ez volt októberben....
A biztosító is geci, ott húzza halasztja ahol tudja.
Nem tűnt nagyon vészesnek a gép, de azért lett benne kár rendesen. Sajnos mindenhol összetört anniyra, hogy cserés legyen.
Sajnos ez tényleg GTK, de ha fizet a biztosító, akkor szépen fel lehet újítani. Vagy piac és a 2 árból összejön egy másik mocc. Én megcsináltam az enyémet.

Villahidat így kettétörni még nem láttam. Minden esetre mihamarábbi gyógyulást, és reméljük, hogy a vas is egyben lesz hamar.
szia, 8000K slim trafoval csak a tompitott volt mivel minden égöhöz külön trafó kell és a villogtatás sem tesz neki jót ezért nem tettem a rflektorba xenont. én 15-ért vettem végül is mondhatom ujszerünek mert kb 2 hetet volt a motorba összesen nem éget talán 3 4 órát . üdv gábor
Helo! Sajnálattal látom,hogy mi történt veletek Mihamarabbi felépülést neked és a technikának is!
A xenonod ha megvan még,valószínűleg érdekelne,mert pont most nézegetek szetteket az RR-be. Csak a tompított,vagy a refi is xenonos? 8000K?
köszi megkaptam az emailt, megprobálom felhivni
Dobtam egy mailt,amit ígértem!
Köszönöm szépen a jokivánságokat, az emailom:hsskft@freemail.hu erre irhatsz, egyébként jól jönne a segitség mert nem nagyon volt dolgom még a biztositoval, nem tudom mi a menete a dolognak, kaptam pár hasznos infót, de azért még nem tiszta minden. üdv, és elöre is köszi
Szia!

Most látom mi történt, és nagyon sajnálom!
Gyógyulj meg minnél hamarabb.
Ha gondolod írd ide az e-mail címedet, tudnék neked a biztosításban-kártérítésben segíteni!
Úgy lessz köszönöm. Mindenkinek üzenem hogy vigyázzatok pesten föleg idegbeteg autosokra, széles utakat és szép motoros időt mindenkinek.
persze tudom hogy van elég bajod...! majd ha aktuáális és érdekel akkor szolj nyugodtan itt megtalálsz! üdv! és mielőbbi felépülést neked és amotorodnak!
meglátjuk, egyenlöre örülök ha öneröböl a futómüvét rendbe tudom rakni, és mivel ez vitás helyzet azt mondják akár 6 8 hónap is lehet mire kifizet a biztositó. ugyhogy ha aktuális a fényeztetés mindenképpen jelzem, de az nem mostanában lessz. sajnos
Felhivtam a bontóst elég sok minden van, köszönöm, és az árak is korrektek. meglátjuk mit tudok megvenni öneröból
ha esetleg fényezés érdekel nem tudom van e ismerősöd vagy valami én olcsón megoldom neked ! referencia az én motorom a galériámba meg az exgépem is ott van.... üdv
köszi szépen, az olajtartályom az rommá tört és minden olaj távozott belöle a karambolnál, ugy tudom nem nyulhatoksemmihez mielött a szemle meg nem történik, de egyébként valszeg az összes idom cserés mert minden idom kapott és tört még a segge is elmászott ugyhogy segédváz is kuka
és egyben nagoyn sajnálom is és remélem jol vagy és hamar helyrejössz a mocival eggyüt ráadásul ugy tudtam hogy most akartad elcserélni....
Hivd fel ez a csókát 06/70/317-9083 Pali Biatorbágyi bontó. Elég barátiak az árai. Egy telót megér.
teve!
egy jótanács nem tudom hogy otthon vagy e amotorodnál vagy valakit megkérsz... ugylátom az első olajtartáj eltört ugyan ha ráfolyt az idomra vagy a tankra a fékolaj akkor reszeltek a fényezésnek ... de lehet hogy még van a tartályba mert innen nem látszik ha rám halgatsz akkor kiszivod belőle a maradék fékolajad és kitörölgeted vagy leszeded mert ha egy csepp is ráfolyik a festett területekre 20 percen belül összehuzza afestéket!
Nagyon jól néz ki, nekem amúgy is tetszik ebben a színben! Nyáron igen 10 ig, de még nincs nyár, és 8 felé már nem az igazi. Nem láttalak még a környéken, ezt a motort biztos megjegyeztem volna, amúgyis nagyon keresgélem a szememmel a 929-eket..
A Sugó álltal kapott bontott árakon kb 3 kilóbol megvagyok ha a blokkon nem fődarab sérült,