Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy fölös t4-es önindítóm ha valakit érdekel.
Azt hittem hogy jó lesz Riverre, hát nem lett
Szia .
hogy van a tiéden berugó ? gyárilag vagy te tetted rá. a miénken nincs berugó csak önindítós de az rossz.
és h mégjobban hülyének nézhessetek, az lenne még a kérdésem, h mivel jövök ki jobban, full blokk csere, mindennel együtt ami szar, vagy csak alkatrészenként. igazából a motor megy, nem is rosszul, csak szar a hangja, meg a váltot kuplunk nélkül néha egyszerübb elváltani, mint kuplunggal. köszi, mára ennyi :D
szia, mit jelent ez a sport egyedi rendszámtartó? hogy lehet megcsinalni, h egy gombnyomásra behuzza az ülés alá, vagy vhogy eltüntesse a rendszámot a motor?
hello, adott egy papiros freccia, a váltó szar, a kuplung nem emel ki, és üt vmi a blokkban, elég szar a hangja, és ki kéne cserélni a zár részeket, mert nincs meg a kulcsa, szerintetek mindezt mennyiből lehetne megcsinálni? esetleg ötlet, h fehérvár környékén ki tudná megoldani? kurva szarul állok anyagilag, de muszaj megcsinaltatnom, mert imadom a gépet, ötleteljetek légyszives. másik kérdés, ha azt akarom, h jobban menjen, mondjuk egy 150es hengerrel, miket kell kicserélni? (ez már csak gondolkodás, tuti nem telik rá csak max következő szezonban) köszönöm
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Cagiva Roadster 125-ös mocit.Semmi bajom vele mert nagyon tetszik,csak a 105Km/h vég a bajom.Jó lenne utazóban 90-et menni tartósan.Formára tetszik,ezért nem cserélném le.Van vkinek esetleg ötlete,h mitó v. raptor blokkot bele lehetne e tenni vagy 160 as szettet hol tudnék találni hozzá?Köszönöm ha segít vki!
Super City 50 eladó napi használatban van és ennek megfelelő álapotba.:öninditó hiányzik és elférne rajta egy festés. Alkatrész árban adom Egy hétig 70ezerért egészbe. Tel:06304967700
Már nincsen meg.
van egy cagiva mitom nemrég vásároltam 50esként szeretném használni!lehet valahonnan szerezni kmórába számlapot ami nem 200ig van órázva vagy esetleg egy másik tipusu motorét belelehet rakni ? valakinek valami ötlet,?
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulunék hozzátok, hogy adott egy cagiva wmx 125 motor, aminek az a problémája, hogy olyanokat vissza rúg, hogy majd el töri a lábam. Hogyan kell ezt a gyújtást beállítani? Mert van a forgó részen is egy jelölés és az állón is. Nos a jól gondolom, hogy a felső holtponti jelöléshez kell állítani az állórészt? Vagy esetleg valamivel visszáb? A gyújtás motoplat márkájú. Dobok 1 képet, hogy hol áll most.Minden építő jellegű hozzászólást szivesen fogadok!
Halli a blokkot menyibe dobod meg helyileg merre van és meg e van még ?
Milyen keverési aránnyal megy a masina?
Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy mennyi olajat öntsek kb 1 liter benzinhez egy kétütemű elefanthoz kellene az infó.

Előre köszi.
Hali.Super city-hez keresek km spirált,de a google se ad ki semmi értékelhetőt.Ha valaki tud spirált,vagy esetleg olyan bowdenes céget dunakeszi környékéről,ahol legyártják az irjon.
Előre is köszi.

thomas77@citromail.hu
cagiva elephant,prima,supercity,tamanaco 50 bontott alkatrészek eladók.szacsomotor@freemail.hu(posta megoldható)
Tisztelt Topiktársak!

W8-hoz keresek power vezérlő elektronikát és power motort, bowdenekkel. Kihez forduljak?
Még 1 kérdés:
Ha alapjáraton a kuplung oldalról daráló hang jön, de magasabb fordulaton eltűnik, mi lehet az? Ha behúzom a kuplungot, nem szűnik meg, csak változik a zaj.

Köszi a válaszokat!
Üdv!

Szétszedtem a Super city-m blokkját és nem tudom, hogy hogy kell beállítania balance tengelyt. :S Így most nagyon ráz, vibrál az egész motor...Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan kell beállítani?

Köszi előre is!
Jah am a blokk csak külsőre viseltes, teljes mértékben üzemképes. Email: evinger89@freemail.hu
Ha találsz,szólj!Nekem is kellene!
Hellosztok gondolkodom az alkatrésznek tartót primám kiárulásán. Idomok első kerék váz ilyenek vannak Van egy viseltes 4 sebességes blokk (tudom hülyeségnek hangzik de gyári négysebességes 75 ccm-es), karbi. Ha elég ajánlat jön rá szétszedem
Sziasztok eladó Cagiva Elefánt/Aletta első 17es használt lánckerék.ÁR : 1200FT
Sziasztok kedves Fórumozók! Még mindig eladó a Motorom 90 ezer forintér! de az ár minimálisan alkuképes! 160ccm-es jó kis motor! hidegen melegen első rúgásra indul van hozzá egy új fejidom de még nincs le festve! az eladás oka: Külföldre költözés!
e-mailt naponta nézem
misike04@citromail.hu
Szia. Engem érdekelne a henger a dugóval együtt ha megvan még.
Mennyi lenne az ára?
CAGIVA alkatrészek.....

Még pár darab van amit nem vittek el....

- Lábtartók (első, hátsó) Cagiva Planet/ Mito
- Kipuf tartó konzol Planetre (sportkipufhoz)
- Légszűrőszivacs Planet
- Eredeti Indexek Planet
- Csapágyak Koyo Bearings 65*20H
- Sport egyedi rendszámtartó
- Athena tömítés szett! Nem teljes!
- 125ccm-s henger és hengerfej! Kisebb javítás ráfér ( pl. 1 síkolás)

Mélyen a normál ár alatt eladóak!

Keressen akit érdekel valami!
Üdv! Fórumosok!

Sajnos el kell adnom a motoromat jogosítvány letétele miatt!
Teszek fel egy két képet róla, minden működik rajta és van még egy pót szívócsonkom ami hibátlan állapotú.
Nem rég vettem hátra egy michelin pilot gumit a felni ki is lett centirozva, ezen felűl olaj csere, gyertya, levegőszűrő plusz egy új aksit amire van még egy év jótállás!
A motor rendszeresen karbantartott és szakszerűen szervizelt! A 3-ik tulaja vagyok Magyarországon forgalomban nem volt csak segéd motorkerékpárként fut jelenleg is papírjai nincsenek, de ebből problémám nem volt belőle hiába írja egy kettő, hogy 125ccm motor 50-es papírral persze ami már volt forgalomban annak utána tudnak nézni. Egy írány árat tetteszek ki hozzá akinek megtetszik az írjon nyugodtan bármikor kipróbálható a motor! Ár.: 225.000FT
A hirdetés megtalálható az adatlapomon!