A 80'-as évjáratu klx250-nek nem tudjátok véletlen megmondani a külső kosárátmérőjét? Lamellaméret szerint nem lehet megtudni? Ez a kuplung mennyit kostàlna? Jöhet privátba is ! Köszi!
Szia. A kuplungkosár átmérője 135,5 mm,ha jól mértem. Hogy mi minősül beverődésnek,az passz. Annó a kdxemen szarabb állapotúnak tűntek a dolgok,mégis tökéletes volt a kuplungja. Csináltam még képeket,remélem ilyenekre gondoltál.
Sziasztok 250-es kdx-re szeretnék valami rövidebb berugókart rátenni(pl kx125) mert a gyári nekem nagyon hosszú,és kényelmetlen berugni.Aki kivitelezett már ilyesmit segíthetne nekem. ui:a lábam hossza fix, abból nem tudok vágatni
Nos besétáltam a hivatalos Bangkoki Kawasaki kereskedésbe és azt mondták, hogy mivel import a gép Japánból ezért ők nem foglalkoznak ezen modelek alkatrész ellátásával.
Hello. Azt szeretném kérdezni hogy van 1 kdx 125 98 as motorom. Nagyon szeretem a 125 2t motorokat, de drz után ez egy kicsit gyenge. Nem tudtok valami olcsó megoldást hogy egy pár LE t belezsúfojak? Előre is köszi :)
csoszy76@freemail.hu
nekem csak az kellene nem kel az egész tömb
mennyit kérsz érte?